McCarthyjeva je ponosno pozirala s svojo zvezdo. Foto: EPA
McCarthyjeva je ponosno pozirala s svojo zvezdo. Foto: EPA

44-letnica, ki si je za glavno vlogo v CBS-ovi humoristični uspešnici prislužila tudi emmyja, je gledalce navdušila že kot dobrodušna kuharica Sookie v priljubljeni nadaljevanki Midve z mamo (Gilmore Girl), vloga v filmu Dekliščina (Bridesmaids) pa ji je prinesla tudi nominacijo za oskarja za najboljšo stransko žensko vlogo.

Na ceremoniji odkritja zvezde jo je spremljal režiser Paul Feig, ki se je podpisal tako po Dekliščino kot pod filma The Heat in Spy, v katerih je McCarthyjeva prav tako zaigrala. Nasmejano igralko je spremljal tudi njen soprog Ben Falcone, s katerim se je poročila pred desetimi leti, v zakonu pa sta se jima rodili dve hčerki, z govorom pa jo je osrečila voditeljica Ellen DeGeneres.

Oblačila za vse postave
Se je pa McCarhyjeva podala tudi v svet mode. Povedala je namreč, da je že od osnovne šole naprej sanjala, da bo postala modna oblikovalka.

Svetu je predstavila svojo kolekcijo oblačil, narejenih za ženske vseh velikosti in oblin. Njena linija je namreč za vse postave.

"Nenavadno je, če se ustavite pri določeni velikosti. Ženske se ne, zakaj bi se potem oblačila," se je spraševala. Združila je moči s tržno znamko Sunrise Brands, oblikovala pa ni le oblačil, ampak tudi modne dodatke in lepotne izdelke.