Ribery ima znova težave z organi zakona. Foto: EPA
Ribery ima znova težave z organi zakona. Foto: EPA

Tokrat se je moral zagovarjati na policiji, saj naj bi konec novembra najel deset prostitutk.

Ribery naj bi svojemu prijatelju predal ovojnico, v kateri je bilo 15.000 evrov, da bi najel deset spremljevalk. Toda ta naj bi po poročanju francoske revije Closer obdržal 10.000 evrov zase in vsaki prijatelji noči izplačal zgolj 500 evrov. Nezadovoljne prostitutke so se odločile, da svojo izkušnjo delijo z mediji, saj so se počutile opeharjene. Še več ... znova naj bi bila med njimi mladoletnica oz. 17-letna prostitutka.

"K meni je prišel neki človek in me vprašal, ali bi za 500 evrov preživela konec tedna v Münchnu. Privolila sem. Vsa dekleta smo dobila vozovnice za letalo, uredili so nam tudi prebivališče. Tam smo spoznale Riberyja. Bil je vljuden, pil je penino in kadil. Mislim, da ni vedel, da teh 500 evrov ne vključuje seksa, ampak le družbo. Postalo mu je jasno, da je njegov znanec del denarja zadržal zase," je za Closer dejala ena izmed spremljevalk.

Zaradi obremenilnih obtožb se je moral francoski nogometaš znova zglasiti na policiji in se zagovarjati. Toda preiskava še zdaleč ni končana. Gre še za en črn madež v francoskem nogometu po nedavnih napadih na stadion Stade de France in spolnem škandalu, v katerega sta vpletena Karim Benzema in Mathieu Valbuena.