Poročila sta se  Liberty Rose in Jimmy Iovine. Foto: Reuters
Poročila sta se Liberty Rose in Jimmy Iovine. Foto: Reuters
false
Oprah je na poroki spremljal njen dolgoletni partner. Foto: Instagram Oprah
false
Na poroki ni manjkal niti Pharrell Williams. Foto: Instagram Pharrell Williams

Poročni obred je potekal na posestvu ameriškega mogotca Davida Geffena na Beverly Hillsu. Glede na to, da sta 62-letni Jimmy in 37-letna Liberty poročne zaobljube izrekla na valentinovo, sta gostjam prijazno namignila, naj si nadenejo obleke rdeče barve.

Med zvezdniškimi svati so bili Tom Hanks in Rita Wilson, Tony Bennett, Ellen DeGeneres in Portia De Rossi, Rupert Murdoch, Gwen Stefani in Blake Shelton, Bruce Springsteen, Kim Kardashian in Kanye West, Lady Gaga, Mary J. Blige, Eminem, Pharrell Williams, Will.i.am, Dr. Dre ... Poroke se je skupaj s partnerjem udeležila tudi legendarna voditeljica Oprah Winfrey, ki je na svojem Instagramu delila fotografijo s Stedmanom Grahamom, ki ga je poimenovala Valentin - z njim je že skoraj 30 let.

Liberty in Jimmy sta začela "čas skupaj preživljati" februarja 2013. Takrat je britanska manekenka zvezo komentirala z besedami, da le sledi svojemu srcu. Predstavnik para je septembra lani potrdil, da sta zaročena.

V Jimmyjevem objemu se je ponovno rodila
To je drugi zakon za Liberty Rose, ki se je v središču javnosti znašla leta 2012, ko jo je mož režiser Rupert Sanders prevaral z igralko Kristen Stewart. "Ne najdem besed, s katerimi bi opisala to, kar smo preživeli," je povedala Liberty v intervjuju za Vanity Fair leta 2013. Dodala je: "Ampak mislim, da je zame vedno pomembno, da nekaj čisto umre, da bi se lahko ponovno rodila."

In srečo je našla prav v objemu Jimmyja Iovina, glasbenega mogotca - je soustanovitelj diskografske hiše Interscope Records, pa tudi predsednik založbe Interscope Geffen A&M, ki je na začetku kariere delal z Johnom Lennonom, Bruceom Springsteenom. Sodeloval je tudi s Tupacom Shakurom, Eminemom ... Je tudi filmski producent, bil je izvršni producent dokumentarca Lebrona Jamesa More Than A Game, sodeloval je pri filmu Get Rich or Die Tryin ...