Mila Kunis je premagala vso konkurenco. Foto: Reuters/GQ
Mila Kunis je premagala vso konkurenco. Foto: Reuters/GQ
Michael Fassbender je nase opozoril že z neodvisnim filmom Akvarij, videli smo ga tudi v Neslavnih barabah, letos pa je v Benetkah prejel leva za glavno moško vlogo v Sramoti. Foto: EPA

Lepa Mila je že avgusta krasila naslovnico te revije, in sicer njene vsakoletne številke, posvečene komediji. Zdaj pa na decembrski naslovnici pozira v rožnatem bikiniju, ovenčana z naslovom "Knockout of the Year" (v prostem prevodu 'bomba leta', 'huda bejba leta').
V Ukrajini rojena 28-letna Kunisova, ki se je spomnimo tudi iz serije Oh, ta sedemdeseta, ima vse - je seksi, zabavna, tekoče govori rusko in je velika navdušenka nad Zvezdnimi stezami.

Igra namesto varuške
V intervjuju za GQ je med drugim povedala, kako jo je zaneslo v igro: "Moja angleščina je malce šepala. Nisem imela veliko prijateljev. In po radiu so oglaševali neki kraj za otroke, kjer lahko spoznavajo druge otroke - igralski tečaj. Moji starši si niso mogli privoščiti varuške in so rekli, krasno, to nam pokrije soboto."

O svojem poklicu pa: "Obožujem svoje delo, a moja teorija je, da ljudje, ki dvomijo o tem, kar delajo, in hočejo to dokazati tebi, govorijo: 'To je umetnost. Ustvarjam umetnost. To je umetnost, umetnost, umetnost.' Ob tem si rečem, Jezus, ali me zajebavaš? Tekam naokrog in se 12 ur pretvarjam, da sem nekdo drug; snemam Family Guya. Nato grem domov in gledam Jersey Shore."

Mila pa ni edina zvezdnica, ki so jo počastili v zadnji številki GQ-ja letos. Preboj leta je uspel nemško-britanskemu igralcu Michaelu Fassbenderju (Možje X, Sramota, Nevarna metoda), Justin Timberlake in Jimmy Fallon sta zabavljača leta, bodoči oče Jay-Z pa je prejel nagrado kralja leta.