Halle Berry je pri 51 letih videti odlično. Foto: Reuters
Halle Berry je pri 51 letih videti odlično. Foto: Reuters

Po tem, ko je z oskarjem nagrajena igralka na Instagramu delila fotografijo z glasbenim producentom Alexandrom Grantom, so par paparaci ujeli v Londonu.

Zaljubljenca, ona jih šteje 51, on pa 35, sta se odpravila na romantično večerjo, ob prihodu v restavracijo pa sta se držala za roke, piše ameriški People.

Neimenovani vir je za E!News povedal, da sta se igralka in producent (v svetu glasbe je znan kot Alex da Kid, sodeluje pa z znanimi imeni, kot so Dr. Dre, Nicki Minaj, Eminem, Rihanna) spoznala prek skupnih prijateljev, v zvezi pa sta približno dva meseca.

To je prvi moški, ki ga je Halle Berry javno predstavila po ločitvi od francoskega igralca Olivierja Martineza - uradno sta se ločila decembra lani. Igralcema se je v zakonu rodil danes triletni sin Maceo.

Igralka je sicer v zadnjem desetletju veliko prahu dvigala z burnim zasebnim življenjem: leta 2010 se je zapletla v umazano sodno bitko za skrbništvo nad hčerko Nahlo, ki jo ima s kanadskim manekenom Gabrielom Aubryjem. Medtem se je začelo njeno ljubezensko razmerje z Martinezom, ki je z Aubryjem leta 2012 fizično obračunal - oba moška sta se zaradi poškodb iz pretepa znašla v bolnišnici, na dan pa so prišle informacije, da naj bi Martinez Aubryju grozil celo s smrtjo.

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Sep 19, 2017 at 11:00am PDT