Zaradi filmske vloge so oboževalke izrazile precejšnjo zaskrbljenost za njegovo pričesko. Foto: Reuters
Zaradi filmske vloge so oboževalke izrazile precejšnjo zaskrbljenost za njegovo pričesko. Foto: Reuters

S tem želijo doseči, da bi se igralci lažje vživeli v vloge vojakov in v čas druge svetovne vojne. Ustvarjalci filma verjamejo, da bo poustvarjanje razmer, v katerih so takrat živeli vojaki, vsem pomagalo, da se bodo o svojih vlogah naučili nekaj več.

"Harry je navajen prestižnega življenja, zato bo to zanj zanimiva izkušnja," je bližnji prijatelj povedal za britanski časopis The Sun. "Zaveda se, da je to pomemben del filma, tako da se življenja na ladji veseli. A vseeno bo to velika preizkušnja, saj se bodo režiserji močno potrudili, da bodo pogoji na ladji kar najbolj podobni dejanskim razmeram iz tistega časa," je dodal.

V filmu nekatera velika imena
Ladja bo zasidrana na zasebni lokaciji, kjer bodo bivali Harry Styles in njegovi filmski kolegi, med katerimi so tudi Tom Hardy, Mark Rylance in Kenneth Branagh.

"Harryju je uspelo priti na vrh. To je odlična priložnost, da pokaže svoje igralske sposobnosti in se postavi na radar za večje filmske vloge. Toda glasba mu je še vedno zelo pomembna in v prihodnosti si želi delati oboje."

Film Dunkirk bo nastal pod režisersko taktirko Christopherja Nolana. Govori o operaciji Dinamo, ki je v francoskem zalivu osvobodila več kot 300.000 zavezniških vojakov, premiera pa naj bi bila v poletnih mesecih leta 2017.