Hayden so v zadnjega pol leta na žurerskih izhodih pogosto ujeli hollywoodski paparaci: bosonoga je bila avgusta pred tamkajšnjim lokalom Craig's. Foto: AP
Hayden so v zadnjega pol leta na žurerskih izhodih pogosto ujeli hollywoodski paparaci: bosonoga je bila avgusta pred tamkajšnjim lokalom Craig's. Foto: AP

Po poročanju ameriških tabloidov vse od lanskega avgusta, ko sta se s Kličkom razšla, 29-letna Hayden ni preživela prav veliko časa s hčerko, razlogi za to pa so dokaj nejasni. Ugiba se, da ima še vedno težave z duševnim zdravjem, ki se vlečejo že vse od leta 2014, ko je trpela za hudo poporodno depresijo.

Neki vir blizu igralke, nekdanje zvezdnice serije Nashville, je povedal: "Ve, da je to, da deklica ni pri njej, za Kayo ta hip najbolje. Položaj je žalosten." Štiriletnica živi s svojim očetom, boksarjem težkokategornikom, v Ukrajini, kjer mu pri vzgoji pomaga njegova mati. Hayden jo v Evropi menda obiskuje tako pogosto, kot je le mogoče, s Kličkom pa naj bi po lastnih besedah ostala v prijateljskih odnosih.

Potem ko sta se 42-letni boksar in Hayden lani razšla, se je ona hitro zatekla v objem Briana Hickersona, kar naj bi skrbelo njene bližnje, ki menijo, da njuno razmerje ni ravno "zdravo", menda je vpletenega veliko popivanja in tudi nasilja, pred kratkim so se razširile govorice, da sta se opita skupaj zapletla v spor s Hickersonovim očetom.

Namesto igralke se je oglasil kar njen izbranec, ki je povedal, da je Hayden ravno te dni na družinskem dopustu s hčerko in nekdanjim zaročencem. Dodal je, da je "srečna in zdrava" ter da njeni bližnji sploh niso v skrbeh. Kmalu zatem je tudi Hayden sama na Twitterju objavila sliko hčerke, na kateri je dekličin obraz zakrit s čepico.