Simpsonova se pripravlja na strogo dieto, saj bi rada znova imela toliko kilogramov, kot jih je imela pred porodom. Foto: YouTube
Simpsonova se pripravlja na strogo dieto, saj bi rada znova imela toliko kilogramov, kot jih je imela pred porodom. Foto: YouTube

Pevka na začetku s svojimi oboževalci ni želela deliti fotografij male Maxwell Drew Johnson, nato pa sta se z zaročencem Ericom Johnsonom odločila, da bosta spregovorila za People in reviji za bajno denarno vsoto dovolila tudi, da družinico fotografirajo.

Jessica je povedala, da ji je hčerka popolnoma spremenila življenje: "Od tega, kako spim, do tega, na kaj mislim. Maxwell je glavna pri vsem." Z zaročencem sta presrečna, je še povedala in dodala: "Kar naprej strmiva vanjo, nikoli nama ni dovolj."

Čeprav je cena fotografij enormna, pa ne gre za najvišji znesek, ki ga je revija People namenila za objavo fotografij "slavnih" dojenčkov. Jennifer Lopez naj bi za fotografije dvojčkov Maxa in Emme prejela šest milijonov dolarjev, rekorderja pa sta Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta z dvojčkoma Vivienne in Knoxom zaslužila kar 11 milijonov dolarjev.

Mala Maxwell je sicer na svet prijokala 1. maja. To je prvi otrok za 31-letno pevko in njenega partnerja, s katerim se je začela sestajati poleti 2010. Za Jessicine starše pa to ni prvi vnuk, saj je njena mlajša sestra Ashlee Simpson namreč že novembra 2008 rodila sina Bronxa.

Spodaj si lahko ogledate še pogovor z novinarko revije People.