Hilary trenutno snema svoj peti album. Foto: EPA
Hilary trenutno snema svoj peti album. Foto: EPA

Ameriška zvezdnica, ki je že kot otrok zaslovela v televizijskem šovu Lizzie McGuire, se po petih letih zakona ločuje od nekdanjega hokejista. Da je njune zveze, v kateri se jima je rodil sin Luca, konec, je 27-letna igralka naznanila že lani, uradni postopek za ločitev pa je sprožila šele zdaj.

Njene oboževalce je novica takrat presenetila, saj sta z Mikom delovala kot popoln par. Zakonca sta le nekaj tednov pred objavo o razhodu skupaj z Luco obiskala Disneyland, igralka pa je na Twitterju delila fotografijo na videz srečne družine.

Kot razlog za ločitev je Hilary navedla nepremostljive razlike, zahteva pa popolno skrbništvo nad sinom. Mike bo lahko sina videl po dogovoru. Razšla naj bi se sporazumno in prijateljsko.

Duffova je bila pred leti v zvezi s pevcem Aaronom Carterjem (zaradi njega sta se sprli s kolegico Lindsay Lohan) in pevcem skupine Good Charlotte Joelom Maddenom, ki je zdaj poročen z Nicole Richie. Leta 2010 se je prvič sprehodila do poročnega oltarja in poročila z Mikom, s katerim sta podpisala tudi predporočno pogodbo.