Kylie ima na družbenih omrežjih na milijone sledilcev, v katerih Hillary vidi potencialne volivce. Foto: Reuters
Kylie ima na družbenih omrežjih na milijone sledilcev, v katerih Hillary vidi potencialne volivce. Foto: Reuters

Nobena skrivnost ni, da sta si družini Kardashian in Clinton močno naklonjeni, najbolj znana družina iz resničnostnih šovov namreč Hillary podpira že vse od začetka. A to nekdanji prvi dami ZDA ni dovolj, saj bi rada, da se v njeno predsedniško kampanjo opazneje vključi Kylie Jenner. Le-ta je svoj 18. rojstni dan dopolnila lani, svoj glas pa bo že lahko oddala na prihajajočih predsedniških volitvah, zato Hillary v njej vidi idealno podpornico, s pomočjo katere bi na svojo stran lahko pridobila mlajše, neodločene volivce.

Hillary se je za nenavadno potezo odločila, ker je na račun protikandidata Bernieja Sandersa izgubila velik delež mlajših volivcev. S Kylie, ki ima na družbenih omrežjih več kot 50 milijonov sledilcev, pa bi rada razliko nadomestila, je poročal Inquisitr.

"Hilary resnično skrbijo mlajši volivci. Ima dober odnos z družino Kardashian, zato bi rada, da jo Kylie, ki je ravno pravih let, podpre in privabi še druge mlade, da glasujejo za Hilary," je povedal sodelujoči pri kampanji Clintonove.

Podporo pa Hillary dvigujejo tudi preostali člani družine Kardashian-Jenner, pred kratkim je posnela odmevni selfi s Kim Kardashian in Kanyejem Westom, njena vneta podpornica pa je tudi Kendall Jenner, ki se po Los Angelesu večkrat sprehaja z majico, na kateri je natisnjen obraz Hillary Clinton.

Za zdaj sicer še ni znano, ali se bo Kylie vključila v kampanjo, a če se bo to dejansko zgodilo, zagotovo ne bo ostalo neopaženo.