Janica se za posebne priložnosti rada napravi bolj elegantno, takole je bila videti na podelitvi svetovnih športnih nagrad v Španiji leta 2006. Foto: EPA
Janica se za posebne priložnosti rada napravi bolj elegantno, takole je bila videti na podelitvi svetovnih športnih nagrad v Španiji leta 2006. Foto: EPA

Najuspešnejša hrvaška smučarka vseh časov je prejšnji teden svoj 30. rojstni dan v zagrebškem klubu Ham-Ham praznovala z manjšo družbo, v kateri sta bili tudi upokojeni smučarki Ana Jelušić in Elin Arnarsdottir, sicer dekle Janičinega brata Ivice.

Med povabljenci na zabavo je bil tudi "postavni Rečan", 21-letni študent Boris Erceg, ki je Janico iz lokala spremljal do bančnega avtomata, prav takrat pa ju je v objektiv ujel fotograf revije Story. Mediji so se hitro dokopali do podatkov o mladeniču, čeprav skupni prijatelji Janice in Borisa trdijo, da med njima ni romantične povezave.

Boris ne želi medijske izpostavljenosti
To je potrdil tudi Erceg sam, ki se je (na svojo žalost) pojavil na naslovnici omenjene revije. Povedal je, da "zanimiva zgodba za medije ne obstaja", in dodal, da je "običajen študent, ki nima želje po medijski izpostavljenosti". Potrdil je, da je vse, kar je izjavila Janica, res in da sta samo dobra prijatelja, medije pa zaprosil, naj spoštujejo njegovo zasebnost.

Janica je za Story povedala, da je bil fant s fotografije pač del družbe, s katero je praznovala rojstni dan, poznali naj bi ga vsi njeni prijatelji. Pod roko pa ga je držala zato, ker se je za posebno priložnost uredila in obula visoke pete, v katerih pa ni "najbolj stabilna".