Pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto: EPA
Pričakujeta prvega skupnega otroka. Foto: EPA

Veselo novico sta razkrila na snemanju njunega najnovejšega šova Ice and Coco, ki ga bodo prvič predvajali 3. avgusta.

"Noseča sem, Ice in jaz sva navdušena," je napisala manekenka in starleta na Twitterju. Oglasil pa se je tudi bodoči očka, 57-letni Ice: "Novica je zunaj. DA. Imela bova dojenčka." Raper se je ob tem zahvalil vsem oboževalcem za ljubeča sporočila in čestitke.

"Noseča sem že nekaj časa, ampak sva to za določen čas zadržala zase," je za jutranjo oddajo Good Day NY povedala Coco. "Lep občutek je, da svet ve in da mi tega ni več treba skrivati."

Coco je leta 2012 za E!News povedala, da je pod velikim pritiskom javnosti in družine, ker jo vsi sprašujejo, kdaj bo postala mama. "Ko bo nastopil pravi čas, jih bom že imela," je odgovarjala "kritikom". In pravi trenutek je očitno nastopil: "Ni bila velika reč. Pravzaprav je presenetljivo, kako zlahka se je zgodilo. Lepo je, kako življenje pravzaprav poteka. Zdaj ko imam majhno stvar v sebi, ki se premika, je to neverjetno."

36-letna Coco bo čare starševstva izkusila prvič. Ice T s pravim imenom Tracy Lauren Marrow pa ima iz prejšnjih zvez 39-letno hčerko LaTesho in 23-letnega sina Tracyja. Ima pa tudi že dva vnuka.

Več o nosečniških prigodah bosta zagotovo s svetom delila v njunem šovu Ice and Coco, kjer bosta z gosti razglabljala o hiphopu, kulturi, modi in še o mnogočem drugem.