Tannerjevi se vračajo na male zaslone. Foto: Netflix
Tannerjevi se vračajo na male zaslone. Foto: Netflix
Mary-Kate in Ashley Olsen
Serijo pa bosta le kot gledalki pospremili dvojčici Olsen. Foto: EPA

"Spin off" serija Polnejša hiša (Fuller House) se bo osredotočila na dogodivščine odraslih hčerk Dannyja Tannerja (ki ga bo upodobil Bob Saget) Stephanie (zaigrala jo bo Jodie Sweetin) in D. J. (znova se bo v lik vživela Candace Cameron Bure) ter najboljše prijateljice Kimmy Gibbler (upodobila jo bo Andrea Barber).

A čeprav jim bodo pri vzponih in padcih odraslega življenja še vedno stali ob strani stric Jesse (John Stamos), Joey (Dave Coulier) in teta Becky (Lori Loughlin), tam ne bo najmlajše članice postave Michelle, ki sta jo pred leti upodabljali Mary-Kate in Ashley Olsen.

Že maja sta razočarali številne oboževalce serije z novico, da se ne bosta pridružili igralski postavi - natančneje je to novico razkril Stamos, ki se pod "spin off" podpisuje tudi kot producent. Toda pravega razloga nista nikoli razkrili, do zdaj. Na vrhu seznama, zakaj se ne vračata na male zaslone, je dejstvo, da se nimata več za igralki. Že res, da sta odraščali pred televizijskimi in pozneje filmskimi kamerami, toda zadnjo besedo v svetu gibljivih slik sta rekli leta 2010.
"Ashley je dejala: 'Pred kamerami nisem bila že od svojega 17. leta in ne počutim se več udobno pred njimi,'" je razkril izvršni producent Bob Boyett za revijo People. "Mary-Kate je dejala: "Če Ash ne želi, potem bi morala jaz, toda res je slab čas za to." 29-letni dvojčici sta se namreč popolnoma posvetili delu v modni industriji. Snemanje serije pa se je križalo z njunima urnikoma, saj sta prav takrat pripravljali dve kolekciji: The Row in Elizabeth and James.

"Lori se je pogovarjala z mano o dvojčicah in poudarila, da sta pravkar osvojili nagrado CFDA," je dejal Stamos in dodal: "Odvrnil sem ji, da je to tako, kot da bi osvojili oskarja. Razumem, v kakšnem položaju sta." In kako bodo ustvarjalci Polnejše hiše pojasnili gledalcem, kje je Michelle? Vodi svoj modni imperij v New Yorku, seveda.

Spodaj si lahko pogledate napovednik za prihajajočo serijo, ki bo doživela tudi osvežitev uvodne skladbe - zanjo bo poskrbela kanadska pevka Carly Rae Jaspen.