17-letnica je postala najbolj popularna članica dinastije Kardashian. Foto: EPA
17-letnica je postala najbolj popularna članica dinastije Kardashian. Foto: EPA
Jennerjeva velja med mladimi za modno ikono. Foto: EPA

Že res, da Kim Kardashian sedi v prvih vrstah vseh večjih modnih revij in da so njene sestre vplivne ikone ameriške kulture, toda njihova polsestra je tista, ki se po modnih stezah sprehaja z manekenkami, kot je Naomi Campbell. 17-letnica ima po pisanju portala Business Insider največji vpliv med sovrstniki.

Izsledki analize popularnosti zvezdnikov podjetja Polyvore so pokazali, da se popularnost Jennerjeve samo povečuje, medtem ko njene polsestre strmo padajo že dve leti. Medijski analitiki za vzrok vedno večje priljubljenosti 17-letnice izpostavljajo njen način obnašanja in modnega sloga, ki je bolj usmerjen v pank/goth slog oblačenja.

Prisotnost v medijih pa je ohranjala ves čas tudi z domnevnimi ljubezenskimi zvezami, med drugim so jo povezovali s sinom Willa Smiha Jadenom in avstralskim najstniškim idolom Codyjem Simpsonom.

Zaposlena najstnica
Na Instagramu ima mlada zvezdnica več kot 13 milijonov sledilcev. Za vsako epizodo Keeping up with the Kardashian pa dobiva okoli 4.500 evrov. Zaradi sponzorskih pogodb je najstnica že na sezamu zvezdniških milijonarjev.

Ob vseh projektih pa Jennerjeva nima časa za šolo, zato se uči doma. Lani pa je celo priznala, da za učenje porabi med tri in štiri ure na dan. "Preostanek časa delam. Moji dnevi so v celoti zasedeni," je še dodala. Revija Time jo je skupaj s sestro pred časom uvrstila na seznam 25 najvplivnejših najstnikov na svetu.