Razhajata se po petih letih. Foto: Reuters
Razhajata se po petih letih. Foto: Reuters
Adriana Lima in Marko Jarić
Zakonca za revijo Vogue. Foto: Vogue

Govorice o težavah v zakonu Jarića in Lime krožijo že nekaj mesecev, zdaj pa se je par končno tudi oglasil: "Po daljšem in podrobnem razmišljanju sva se odločila, da se ločiva po petih letih zakona," sta napisala v sporočilu za javnost, ki sta ga poslala ameriškemu Peoplu.

Par je še zaprosil medije, naj spoštujejo njuno zasebnost in zasebnost njunih družinskih članov v novem življenjskem poglavju, ki ju čaka: "Hvaležna sva, ker imava dve neverjetni hčerki, ki ju bova še naprej skupaj vzgajala."

Razlog za ločitev še ni znan, v srbskih in brazilskih medijih pa je mogoče prebrati, da naj bi k razhodu pripomogli Markovi skoki čez plot. "Enkrat sem spregledala prevaro, dvakrat ne bom," naj bi povedala Lima, zaščitni obraz modne znamke Victoria's Secret, svoji prijateljici med delom v Carigradu.

Marko je pred dnevi med obiskom svoje domovine ostro napadel medije prek Twitterja, na katerem je tudi sicer zelo dejaven. Napisal je: "Prosim vse sluzavce iz našega novinarstva, da mi povejo, kje bom zvečer, ker imajo očitno 'zanesljiv vir' na vsakem koncu sveta."

Skrivna poroka na dan zaljubljencev
35-letni Jarić in tri leta mlajša Lima sta se spoznala leta 2006 na eni izmed losangeleških zabav, športnik pa je Limo za roko zaprosil leto pozneje. Poročne zaobljube sta si izrekla leta 2009 na dan zaljubljencev v Jackson Holu v ameriški zvezni državi Wyoming. V enem izmed prvih intervjujev po poroki je Lima za People dejala: "Najino življenje ... Ves čas sva na medenih tednih. Nikoli se nisem videla kot poročena ženska, ampak po tem, ko sem spoznala njega, se je vse spremenilo. Vedela sem, da je on tisti pravi, in začela sem si predstavljati poroko in veliko družino." Marko je dodal: "Celo med mojim najbolj žurerskim obdobjem sem vedel, da nekega dne želim postati družinski človek."

Skupaj imata dve hčerki - štiriletno Valentino in 19-mesečno Sieno.