Bruce Willis z vsemi tremi hčerkami, ki so se mu rodile v zakonu z Demi Moore: Rumer, Tallulah in Scout. Foto: Reuters
Bruce Willis z vsemi tremi hčerkami, ki so se mu rodile v zakonu z Demi Moore: Rumer, Tallulah in Scout. Foto: Reuters

Najprej so njihovo mamo odpeljali v bolnišnico zaradi zdravstvenega preplaha, nato se je Demi prijavila v center za zdravljenje odvisnosti, zdaj pa je njena najmlajša hči Tallulah očitno zadnja zvezdnica, vpletena v škandal z golimi fotografijami.

Po poročanju spletne strani RadarOnline fotografije 18-letnice zgoraj brez po spletu ponujajo različnim tabloidom. Šlo naj bi za štiri fotografije najstnice, ki ob tem kadi marihuano.

Tudi Scout s težavami
Willisova je ravno prejšnji mesec maturirala, vendar tudi ni preživela leta brez izgredov. Aprila 2011 so namreč takrat 17-letni Tallulah Belle hollywoodski policisti izrekli kazen, ker je kot mladoletnica uživala alkohol.

Tudi njena starejša sestra Scout je imela nedavno bližnje srečanje z možmi postave. 20-letno študentko elitne univerze Brown so junija prav tako aretirali zaradi uživanja alkohola pred dovoljenim 21. letom starosti. Scout so ujeli pri pitju piva ob 6. uri popoldne sredi newyorškega trga Union, dekle pa je stvar še poslabšalo, ko je policistu pokazala lažno osebno izkaznico.