Ivana Trump se želi vključiti v politično življenje. Foto: Reuters
Ivana Trump se želi vključiti v politično življenje. Foto: Reuters
Ivana Trump
Ivana je ostala v dobrih odnosih s svojim nekdanjim možem. Foto: Reuters

67-letna Ivana, ki se je od Trumpa ločila leta 1992 in z ločitvijo napolnila stolpce tabloidov po svetu, je nekdanjemu možu namignila, da bi bila prava oseba za predstavljanje ZDA v svoji nekdanji domovini.

"Predlagala mu bom, da bi postala češka veleposlanica. Od tam prihajam, poznam jezik in vsi me tam poznajo," je razložila Ivana za New York Post. "Zelo sem znana po imenu Ivana. Pravzaprav nisem nikoli rabila priimka Trump. Precej sem znana po vsem svetu, ne samo v ZDA," je še nadaljevala 67-letnica.

Ivana je ob tem priznala, da ne obžaluje dejstva, da ni postala prva dama ZDA. Ob tem pa je dodala, da je njen dom v New Yorku "veliko boljši, kot bi bila Bela hiša". V intervjuju pa je zaželela vse dobro tudi novi prvi dami: "Nič ji ne zavidam, ker bo morala začeti pripravljati prtljago - oblačila in drugo."

Ob tem je tudi razkrila, kako bi lahko njen nekdanji mož, s katerim je še vedno v dobrih odnosih, živel v novem domu. "Mislim, da Bele hiše ne bo obarval v zlato," je razmišljala Ivana. Po njenih besedah se zna tudi zgoditi, da bo svoje letalo spremenil v Air Force One.

Nekdanja Trumpova žena je še dodala, da ZDA "potrebujejo migrante" in da je za njo pet let delala ženska, ki je nosila hidžab. A ob tem je dodala, da bi prebežniki morali plačevati davke in da bi vsaj malo morali znati angleško.