Igralka se je znašla na vrhu Forbesovega seznama najdonosnejših igralcev lanskega leta. Foto: Reuters
Igralka se je znašla na vrhu Forbesovega seznama najdonosnejših igralcev lanskega leta. Foto: Reuters

Zvezdnica franšiz Igre lakote in Možje X je za marčevsko izdajo revije pozirala gola v družbi velikanske kače. Modna urednica revije Jessica Diehl je igralko opisala za popolno kombinacijo moči, seksualnosti, humorja in deškosti, kar jo dela edinstveno.

Fotografiranje je potekalo lani poleti in na snemanju ni bilo težav, dokler se ni boa začela približevati vratu igralke. Kmalu za tem so snemanje tudi prekinili in postavili kačo nazaj v škatlo. S tem je postala že druga zvezdnica, ki bo krasila naslovnico kakršne koli revije "obdana" z živalskim svetom. Pred kratkim se je Rihanna fotografirala v žrelu (umetnega) morskega psa.

Toda fotografija je le ena izmed izzivov v karieri Lawrenceove. Igralka, ki že nekaj časa polni rumene stolpce zaradi svoje (ne preveč javne) zveze s pevcem skupine Coldplay Chisom Martinom, je pred kratkim razkrila svoje načrte za prihodnost.

24-letnica, ki že ima v svoji vitrini oskarja, želi postati producentka. "Res si želim samo producirati. Ves čas prebiram scenarije, ki so res dobri, ampak nikoli ne doživijo izvedbe," je razkrila v pogovoru za Vanity Fair.