January s sinom Xandrom. Foto: Youtube
January s sinom Xandrom. Foto: Youtube
Noseča January Jones na premieri filma Unknown. Foto: Reuters

35-letna zvezdnica serije Oglaševalci se ni zmedla niti med intervjujem z New York Timesom. "To je stvar mojega sina," je odgovorila Jonesova. "To ni stvar javnega interesa."

Čeprav igralke vsekakor niso prvič nagovarjali, naj razkrije kako podrobnost iz zasebnega življenja, January raje ohranja nekatere stvari samo zase.
"Jack Nicholson mi je nekoč rekel: Nikdar se ne smeš odpovedati svojemu zasebnemu življenju, sicer te bodo ljudje požrli. Nikdar ne bodo verjeli tvojemu značaju," je povedala.
In še: "Ženske bi morale imeti veliko skrivnosti. Imeti skrivnosti je naša pravica. Kaj bi sicer pisale v naših knjigah spominov?"

Kandidati
Kdo je Xanderjev oče, bo tako ostalo skrivnost vse do morebitne Januaryjine knjige spominov, se je pa svetlolasa lepotička med drugimi dobivala z igralcema Jasonom Sudeikisom in Ashtonom Kutcherjem ter pevcem Joshem Grobanom.
Sodeč po govoricah v Hollywoodu, bi bil fantkov oče lahko njen soigralec iz filma Možje-X Michael Fassbender, igralec Xander Berkeley ali pa režiser Noah Miller. January so povezovali tudi z režiserjem Matthewom Vaughnom, kar pa je Vaughn, sicer soprog Claudie Schiffer, ostro zanikal.

Prva beseda: Mama
Jonesova se je v intervjuju za New York Times malenkost bolj razgovorila o sinu. Tako je razkrila, da je bila njegova prva beseda "mama", njegova druga pa "nazaj", ker mu je ona venomer govorila. "Daj to nazaj."

Ni se ognila niti tisti malce spornejši temi - zaužitju posteljice po Xanderjevem rojstvu septembra 2011. "Bilo je, kot da bi vzela vitamine, zmešane v smoothieju. Sem sesalec. Dojila sem. Počela sem vse sorte čudnih stvari."