Nasmejana Charlie in Britney. Foto: Twitter
Nasmejana Charlie in Britney. Foto: Twitter
Charlie z Marijo Šarapovo. Foto: EPA

32-letna zvezdnica je prek Twitterja delila svojo fotografijo s temnolasim neznancem, za katerega se je kmalu izkazalo, da je dve leti mlajši producent in scenarist Charlie Ebersol, sin televizijca Dicka Ebersola in igralke Susan Saint James.

Mediji so pevko že nekaj časa povezovali z nekdanjim fantom teniške igralke Marije Šarapove, zdaj pa se je odločila, da govorice potrdi kar prek družbenega omrežja. S Charliejem se videvata že nekaj tednov, njun znanec pa je za novičarski portal E! potrdil, da sta se spoznala prek skupnih prijateljev.

Britney, ki ji nikakor ne uspe najti sreče v ljubezni, se je pred slabimi tremi meseci razšla z odvetnikom Davidom Lucadom. Razlog naj bi bila nezvestoba, kar je princeska potrdila na enem izmed koncertov v Las Vegasu, ko je množico obiskovalcev nagovorila: "Vem, da veste, da me je moj fant varal. Ampak najboljša stvar pri tem je, da bom zdaj lahko imela še veliko prvih zmenkov."

Pred časom je Spearsova, ki že ima dva sinova, dejala, da si želi moža in še več otrok. "Rada bi se ustalila, imela otroke, mogoče dvojčka, in se poročila. To bi bilo lepo," je dejala.