Igralka in princ za zdaj nista komentirala govoric. Foto: Reuters
Igralka in princ za zdaj nista komentirala govoric. Foto: Reuters
Meghan Markle
Meghan je bila poročena s producentom Trevorjem Engelsonom, ločila sta se leta 2013. Foto: Reuters

O tem, da se 32-letni princ videva s tri leta starejšo igralko, je prvi pisal Sunday Express. "Srečen je, kot ni bil že leta," je povedal neimenovani vir za britanski časopis. Dodal je, da je zveza trenutno v začetni fazi in da nikamor ne hitita, da pa je Harryja temnolaska čisto očarala.

Par naj bi se spoznal poleti v Kanadi, ko je princ promoviral paraolimpijski dogodek Invictus Games, piše britanski Telegraph. Igralka, ki je najbolj znana po vlogi Rachel Zane v seriji Suits, je pa tudi ustanoviteljica spletne strani o življenjskem slogu The Tig, je svoj losangeleški naslov začasno zamenjala za naslov v Torontu ravno zaradi snemanja serije.

Od prvega srečanja je Meghan že nekajkrat obiskala London, kjer naj bi poleg Harryjevih prijateljev že spoznala tudi vojvodo in vojvodinjo Cambriška, princa Williama in Catherine. Obema naj bi bila Meghan zelo všeč.

Kensingtonska palača ni želela komentirati govoric, saj gre za zasebne zadeve. Predstavniki igralke prav tako niso dali komentarja.

Meghan in Harry imata skupne prijatelje, poleg tega pa ju veseli humanitarno delo, oboževalci pa so opazili, da nosita tudi identični zapestnici.

Meghan ni prva zvezdnica, s katero povezujejo princa zadnja leta. Po tem, ko se je razšel s Cressido Bonas, so ga povezovali z Ellie Goulding, Jenno Coleman in Emmo Watson.

Princ Harry: "Želim otroke"
Harry, ki je bil znan kot princ zabave, se želi ustaliti. Lani je v pogovoru za britanski Sky News na Novi Zelandiji razkril, da si želi otrok in partnerico, s katero bi delil pritisk in bremena dolžnosti, ki jih prinaša pripadnost kraljevi družini, a na pravo žensko še čaka, je poudaril. "Seveda bi si želel imeti otroke, in to zdaj, a človek mora iti skozi proces."