Jennifer obžaluje, da se je zakon z Marcom Anthonyjem končal z ločitvijo. Foto: Reuters
Jennifer obžaluje, da se je zakon z Marcom Anthonyjem končal z ločitvijo. Foto: Reuters

44-letnica, ki jo trenutno lahko spremljamo v seriji Shades of Blue (Odtenki modre), kjer igra newyorško policistko, je povedala, da je ločitev od Marca Anthonyja do zdaj njeno največje razočaranje v življenju. "Mislim, da sva bila tako Marc kot jaz prepričana, da bova skupaj, dokler ne umreva," je povedala zvezdnica. A se to ni zgodilo, saj sta se leta 2011 po sedmih letih zakona razšla.

Jennifer, ki ima z Anthonyjem dva otroka, je povedala, da se je zakon trudila rešiti do konca, vendar ji ni uspelo.

"Pred tem sem bila že dvakrat poročena in zato nisem hotela, da bo to zame nov poraz. V zvezo sem vložila vse, zato sem pozabila, kdo sem," je povedala pevka, ki pravi, da se ji je ločitev na koncu vseeno zdela najboljša rešitev.

Hud pritisk tabloidov
Spregovorila je tudi o razmerju z Benom Affleckom, s katerim sta postala par leta 2002, leta 2003 pa sta se zaročila in razšla: "Bila je prava ljubezen, vendar so bili to zame drugačni časi." Dodala je, da je na njun razhod zagotovo vplivala tudi pozornost medijev, ki so ju poimenovali Bennifer. "Svojega razmerja nisva hotela javno izpostavljati. Vendar sva imela smolo, da sva postala par, ko so se tabloidi šele dobro rojevali, zato sva bila nenehno v središču pozornosti in pod nenehnih pritiskom."

Vendar ne Ben ne Jennifer nista predolgo žalovala, Jennifer je le nekaj tednov po razhodu pristala v tolažečem objemu prijatelja Marca, Ben pa je našel Jennifer Garner.

Jennifer Lopez je bila sicer pred Anthonyjem poročena s kubanskim igralcem Ojanijem Noajem in koreografom Crisom Juddom, trenutno pa se videva s plesalcem Casperjem Smartom.

Anthony se je le šest mesecev po ločitvi od Jennifer začel videvati z manekenko Shannon De Lima, s katero se je leta 2014 tudi poročil.