55-letni igralec se še ne bo poslovil od sodišč. Foto: Reuters
55-letni igralec se še ne bo poslovil od sodišč. Foto: Reuters
false
15-mesečni zakon igralskih zvezd, med katerima je 23 let starostne razlike, je bil, kot sta po pokopu bojne sekire zapisala v skupni izjavi za tabloid People, "zelo strasten in včasih buren, a ju je vedno vezala ljubezen". Foto: Reuters

Zvezdnik franšize Pirati s Karibov nekdanjo menedžersko ekipo krivi za upad dohodkov. Zaradi njih naj bi izgubil več milijonov dolarjev. Menedžerji so se po poročanju spletne strani Variety že odzvali in zanikali obtožbe. Po njihovem mnenju je tožba umetno sproducirana in rezultat Deppovega nenadzorovanega trošenja denarja.

Depp je tožbo proti menedžerskim podjetjem vložil na losangeleškem sodišču. Od njih zahteva skoraj 23,5 milijona evrov. "Gospod Depp je eden izmed najbolj iskanih in plačanih igralcev na svetu," je zapisal njegov odvetnik Matthew Kanny in dodal: "Hkrati je žrtev slabega poslovanja menedžerjev v The Managment Groupu in odvetnikov Joela in Roberta Mandela - ki so si nabrali na milijone dolarjev različnih honorarjev, ki so temeljili zgolj na ustnih dogovorih."

Za 55-letnika pa je končno končana ločitev od Heardove, ki ji bo moral odšteti 6,6 milijona evrov. 30-letnica pa trdi, da bo ves denar podarila v dobrodelne namene. Hkrati pa bo obdržala oba psa Pistol in Boo (protagonista v škandalu iz leta 2015, ko sta ju z Deppom nezakonito pripeljala v Avstralijo) ter konja Arrow.

Depp bo ohranil vse svoje nepremičnine - med njimi v Los Angelesu, Parizu in zasebni otok na Bahamih. Prav tako bo v njegovih garažah ostalo več kot 40 vozil - med njimi starodobniki in zbirka motorjev. Heardova pa bo umaknila zahtevo za prepoved približevanja.