Johnny bo kmalu tudi uradno oddan. Foto: Reuters
Johnny bo kmalu tudi uradno oddan. Foto: Reuters
Vse odkar sta priznala, da se bosta poročila, svoje zveze ne skrivata več. Foto: Reuters

Par, ki je januarja potrdil novico o zaroki, je v petek priredil zabavo, na kateri so vsi nazdravili poroki, ki naj bi bila kmalu. Povabljenci - med njimi sta bila tudi glasbenik Marilyn Manson in filmski producent Jerry Bruckheimer - so prejeli vabila v črni barvi, tudi zabava je bila "črno" obarvana. Šotor je bil črne barve, gostje pa so se do njega sprehodili po rdeči preprogi. Navdih za zabavo so sicer iskali v 20. letih prejšnjega stoletja.

"Seveda, presrečna sem," je po tem, ko je svet obšla novica, da sta igralca zaročena, za ameriški People dejal njun "dobri prijatelj". Po pisanju Celebuzza naj bi Johnny pred svetlolasko pokleknil na božični večer, toda Heardova ni takoj privolila, pač pa si je vzela nekaj dni za razmislek. Tabloid dodaja, da je Depp takrat pravzaprav pokleknil že drugič, saj ga je prej že enkrat zavrnila.

Igralca sta se spoznala leta 2011 med snemanjem filma Zapiti dnevnik (The Rum Diary), Depp pa je junija 2012 nato sporočil, da se razhaja z dolgoletno spremljevalko, francosko pevko in igralko Vanesso Paradis, s katero sta bila v zvezi od leta 1998 in s katero imata dva otroka, 14-letno Lily-Rose in 11-letnega Jacka. Kmalu zatem je več virov potrdilo, da je Johnnyja omrežila Amber, ki je bila tudi sama v času, ko je spoznala Deppa, v dolgoletni zvezi, in sicer s havajsko umetnico in fotografinjo Tasyo van Ree.

To bo za Johnnyja drugi zakon. Med letoma 1983 in 1985 je bil poročen z Lori Anne Allison, zaročen pa je bil še z igralkami Jennifer Grey, Sherilyn Fenn in Winono Ryder. Štiri leta je bil v zvezi z britansko manekenko Kate Moss.