To je prvi zakon za igralca. Foto: EPA
To je prvi zakon za igralca. Foto: EPA
Jenson Button
Res je, poročil sem se. Foto: EPA

Poročila sta se že 20. decembra na svojem domu, novica pa je v medije prišla šele ob koncu leta 2014.

33-letni zvezdnik filmov Izvor in Vitez teme ter Don Jon je zelo skrivnosten glede svojega zasebnega življenja, leta 2013 je v pogovoru s Howardom Sternom povedal le, da ima nekoga posebnega v življenju.

"Mislim, da sem dober človek in dober fant. Ne bi si le želel biti z nekom, ki me ne spoštuje." Ni želel razkriti, za koga gre, povedal je le: "Ni del sveta zabave."

Poročen tudi Button
Novico o poroki je ob vstopu v novo leto 2015 razkril dirkač F1 Jenson Button. Na Twitterju je vsem svojim sledilcem čestital novo leto v svojem imenu in imenu svoje žene: "Srečno novo leto vam želita gospod in gospa Button," je med drugim zapisal.

Govorice o poroki so po britanskih medijih krožile že nekaj dni, zdaj pa je 34-letni Britanec prek družbenih omrežij le priznal, da se je zares poročil z manekenko. Par, ki je v zvezi od leta 2008, naj bi se poročil na Havajih.

Novica o poroki je bila oznanjena po tem, ko je moštvo McLaren na začetku decembra razkrilo, kdo bo v prihodnji sezoni formule ena dirkal ob Fernandu Alonsu. To bo prav Jenson Button. Več o tem si lahko preberete tukaj.