Bodoča starša? Foto: EPA
Bodoča starša? Foto: EPA

36-letno Zoe Saldana so paparaci pretekli teden ujeli v ohlapni obleki in v dveh pajacih, ki prekrivata trebuh. Največ govoric pa je sprožila njena večerna oprava. Igralka je namreč za zmenek s svojim možem Marcom Peregom oblekla široke bele hlače in ohlapno črtasto majico. Tudi nerazdružljivost zvezdnice in umetnika, skupaj so ju opazili pogosteje kot običajno, govori o tem, da ju povezuje še nekaj več kot le prstana, menijo pri E! Online.

Glede na to, kako skrivnostna je bila zvezdnica glede poroke (z Marcom se je pred dobrim letom na skrivaj poročila v Angliji), pa lahko v zvezi z njeno nosečnostjo pričakujemo še manj informacij. Da je poročena, ni potrdila vse do decembra, ko jo je o resničnosti govoric vprašal Jimmy Kimmel, tudi takrat pa ni razkrila nobene podrobnosti.

O domnevni nosečnosti Zoe tako še ni spregovorila, je pa pred časom priznala, da si otroka želi že dolgo. Na starševstvo je bila pripravljena že v zvezi z igralcem Keithom Brittonom (skupaj sta bila kar 11 let). "Ko je bil pripravljen tudi on, pa nisem imela časa," je povedala in dodala, da si nekoč želi veliko družino.

Saldana je bila potem, med letoma 2011 in 2013, v zvezi z Bradleyjem Cooperjem, njuna zveza pa je bila vse prej kot trdna. Zdaj je očitno le našla nekoga, s katerim lahko uživa življenje.