Kaley je širša javnost spoznala kot Bridget Hennessy v seriji Moja najstnica. Foto: EPA
Kaley je širša javnost spoznala kot Bridget Hennessy v seriji Moja najstnica. Foto: EPA
Henry Cavill
Igralka se je pred kratkim začela sestajati z igralcem Henryjem Cavillom. Foto: EPA
Kaley Cuoco
Z igralstvom se ukvarja že od malih nog. Foto: EPA

Poti nazaj za igralko ni več. Njena zasebnost je pod drobnogledom. In kdo pravzaprav je nov ljubezenski interes Cavilla? Še preden se je igralka resno odločila za igralsko kariero, se ji je obetala svetla prihodnost v športu. Kot amaterska teniška igralka je dosegala zavidanja vredne rezultate kot otrok, tenis je začela igrati pri treh letih. Pri šestnajstih pa se je nato usmerila v igralstvo. A stik s športom je obdržala, saj je zagreta kickboksarka in jahačica.

Čeprav se je resneje posvetila igralski karieri v najstniških letih, jo ta spremlja že od malih nog. Kot deklica je nastopala v televizijskih oglasih in se leta 1995 pojavila v svojem prvem filmu Virtuosity, stara le deset let. Cuoco se je vživela tudi v lik mlade Ellen DeGeneres v oddaji Ellen, leta 2000 pa je sprejela vlogo Marcie Brady v televizijskem filmu Growing Up Brady, kjer je Adam Brody - zvezdnik nekdaj priljubljene serije O. C. - igral njeno ljubezen na malih zaslonih. Le dve leti pozneje je dobila glavno vlogo v humoristični seriji Moja najstnica (8 Simple Rules), na začetku leta 2007 pa je začela upodabljati lik Penny v seriji Teorija velikega poka.

Dve leti se je skrivoma sestajala s svojim soigralcem iz omenjene z emmyjem nagrajene serije Johnnyjem Galackijem. O svojem razmerju je spregovorila šele, ko sta se razšla. Čeprav še vedno delata skupaj, igralka vztraja, da sta ohranila prijateljske vezi in se vedno vedeta kot profesionalca, ko prideta na prizorišče snemanja.

"O tem ves čas poslušate, kako soigralci hodijo drug z drugim in potem doživljajo te grozne razhode," je dejala pred časom v oddaji The Talk in dodala: "Včasih si ne morate pomagati. 'Padla' sva drug na drugega in to želela obdržati zase. Imela sva čudovit odnos in skupaj sva bila dve leti. Prav čudež in blagoslov je, da nama je uspelo ostati prijatelja."

Sama je tip dekleta za dolgotrajna razmerja. "Ne prenesem zmenkarij," je dejala med intervjujem na njeni lokalni televizijski postaji. "Ali imam fanta ali pa ga nimam. Ni vmesne poti."

Poleg Galeckega pa je bila v resni zvezi tudi s specialistom za zasvojenosti Joshom Resnickom, s katerim je bila zaročena od marca do oktobra leta 2012. Pred kratkim pa se je razšla z glasbenikom Bretom Bollingerjem.