Počival bo le dva tedna. Foto: EPA
Počival bo le dva tedna. Foto: EPA

51-letni zvezdnik je že v štirih filmih o piratih upodobil kapitana Jacka Sparrowa (lik naj bi ustvaril po vzoru legendarnega rockerja Keitha Richardsa) in svoje sodelovanje je potrdil tudi v petem delu, ki ga trenutno snemajo v Avstraliji.

Novopečeni mož, z izbranko Amber Heard sta se poročila na začetku februarja, pa je moral Avstralijo predčasno zapustiti, saj si je poškodoval roko. Nesreča se sicer ni zgodila na samem snemanju.

Paparaci so Johnnyja ujeli na letališču, preden je z zasebnim letalom odletel v ZDA, kjer bo prestal operacijo in dva tedna počival, nato pa se bo vrnil na snemanje. Film zaradi tega ne bo imel občutne zamude, so sporočili iz Disneyja.

To pa ni bila prva ovira, ki se je zgodila med snemanjem petega dela sage o piratih. Pred časom je ekipo presenetil lažni Jack Sparrow, ki je z nožem grozil enemu izmed varnostnikov na snemanju. 22-letni mladenič se je celo tako potrudil, da je na prizorišče prišel s pravo papigo na rami, a so ga vseeno hitro razkrinkali in ujeli. Čaka ga obisk sodišča.