Demi Moore in Ashton Kutcher naj bi svojo ločitveno vojno prenesla v sodne dvorane. Foto: EPA
Demi Moore in Ashton Kutcher naj bi svojo ločitveno vojno prenesla v sodne dvorane. Foto: EPA
Mila Kunis
Ashton se je po ločitvi z Demi zatekel v objem Mile Kunis, svoje nekdanje soigralke v seriji Oh, ta sedemdeseta. Foto: EPA

"Poskušata doseči dogovor zunaj sodnih dvoran in stran od oči javnosti, toda še vedno nista dosegla dogovora o skupnem premoženju. Razlog je v Ashtonovem premoženju, saj je v zadnjih letih zakona zaslužil bistveno več, toda noče plačati večjega dela poravnave," je ločitveno vojno Ashtona Kutcherja in Demi Moore pokomentiral vir za The New York Post.
Spomnimo: Zgodba, kako lahko uspešna ženska začara postavnega mladeniča oziroma kako lahko lepotec "ulovi" starejšo ženo, kronana s poroko, se je končala lani. Pika na i naj bi bila 23-letna starleta Sara Leal, ki je zvezdnika Dveh mož in pol zapeljala v skušnjavo.

34-letni zvezdnik je sicer trenutno najbolje plačani televizijski igralec. Z vlogo v humoristični seriji Dva moža in pol je v enem letu zaslužil 24 milijonov dolarjev in se s tem zavihtel na vrh seznama najbolje plačanih tv-igralcev.

Njegovo bogastvo ocenjujejo na 87 milijonov ameriških dolarjev, medtem ko Demijino na 94 milijonov dolarjev. "Dogovarjanje se lahko prelevi v javno sodno bitko," je dejal drug vir za NYP. Ashton ostaja odločen pri finančnih zadevah, medtem ko mu drugi očitajo, da je prevelik skopuh in da noče končati ločitvene zgodbe.