"Kdo ve? Ne veva niti, ali se bova ločila. Le čas bo povedal. Upam, da se ne ločiva. A četudi bi se, bo ona za vedno ostala moja žena," je dejal pred kratkim Lamar. Foto: EPA

"Ljubim svojo ženo. Za vedno bo moja žena, ne glede na vse," je Lamar pred kratkim izrazil upanje, da bo ljubezen z ameriško zvezdnico resničnostnih šovov le premagala vse ovire. A kot pišejo ameriški mediji, ima Khloe novega partnerja.

Ena izmed članic "resničnostne" družine Kardashianovi je po pisanju ameriškega Us Weeklyja v zvezi s Frenchem Montano že kar nekaj časa, v javnosti pa sta se prvič skupaj pojavila konec prejšnjega tedna. Kosila, večerje, zabave, zaljubljeni pogledi ... 29-letnika se nič več ne skrivata, piše ameriški tabloid. "Že nekaj mesecev se intenzivno družita," je dejal neimenovani vir.

Ameriški raper French Montana s pravim imenom Karim Kharbouch (ima maroške korenine), ki je lastnik glasbene založbe Cocaine City Records, ima iz prejšnjega zakona z Deen Kharbouch štiriletnega sina Kruza. Leta 2013 je izdal svoj debitantski album z naslovom Excuse My French, v časopisne stolpce pa je prišel tudi pred leti, ko so ga med odhajanjem iz newyorške založbe ustrelili v glavo.

Še en težaven zet ... Ne, hvala!
Podatki, ki zagotovo ne bodo impresionirali Kris Jenner, glavo družine Kardashianovih. "Misli, da bo slabo vplival na Khloe," je dodal neimenovani vir, blizu družine.

Dovolj skrbi je Kholejini materi nakopal Lamar Odom, s katerim se je starleta razšla decembra po štirih letih zakona. Kaplja čez rob so bili Lamarjevi (domnevni) skoki čez plot in njegove težave z mamili.