Kim Kardashian in Kanye West - ona zvezdnica resničnostne oddaje, ki pred zvedavimi očmi javnosti ne skriva ničesar, on pa skoraj obseden z varovanjem svoje zasebnosti. Foto: Reuters
Kim Kardashian in Kanye West - ona zvezdnica resničnostne oddaje, ki pred zvedavimi očmi javnosti ne skriva ničesar, on pa skoraj obseden z varovanjem svoje zasebnosti. Foto: Reuters

Širša javnost je tako na podlagi fotografije vabila (to je sivo z zlatimi črkami) izvedela točni datum in kraj obreda. Česa več pa zvezdnica resničnostne oddaje in raper v vabilu nista razkrila, saj je ob datumu in kraju na njem pisalo le še: "Podrobnosti ob prihodu. Večerna toaleta."

Na predvečer poroke se bodo povabljenci zabavali na slavnostni večerji, za katero je zahtevana lahkotnejša oprava, so ameriški tabloidi še razbrali s fotografije vabila, ki je nekako pricurljalo v javnost.

Kim, ki je pred tokratno poroko precej skrivnostnejša kot pred prvo s Krisom Humphriesom (s katerim sta se razšla po 72 dneh zakona), je sicer zatrdila, da bo obred "v zelo majhnem in intimnem krogu", pred dnevi pa na Twitterju pojasnila še, da poroke ne bodo predvajali v resničnostni oddaji Keeping Up With The Kardashians (kot se je to zgodilo s prvo in o čemer so pisali nekateri mediji).

Javnost bo sicer videla odlomke s priprav na poroko, morda tudi kakšno fotografijo, a posnetka tistega usodnega trenutka, ko si bosta rekla "da", pa ne. "Čeprav si želiva z vami deliti te lepe spomine, je najina največja skrb zasebnost," je ob tem še pojasnila Kardashianova in zavrnila tudi namigovanja, da sta s Kanyejem na poroko povabila 1.600 ljudi. Tudi domnevne fotografije poročne obleke, ki jo je izbrala, so lažne, je zatrdila in dodala: "Nihče ni videl moje obleke!"

Z raperjem sta sicer povabila le okoli 100 ljudi, je pred dnevi poročal E! in dodal, da je bila to ena glasbenikovih zahtev, ki je znan po tem, da zelo ceni svojo zasebnost. Tudi zato se menda zelo redko pojavlja v njeni resničnostni oddaji, podobno pa zahteva tudi, ko gre za njuno hčerko North West.