Kim je prekinila snemanje resničnostnega šova. Foto: Reuters
Kim je prekinila snemanje resničnostnega šova. Foto: Reuters

Potem ko je pet oboroženih in zamaskiranih moških vdrlo v hotelsko sobo hollywoodske starlete Kim Kardashian West in ji odneslo deset milijonov dolarjev vreden nakit, se je najslavnejša sestra Kardashian umaknila iz javnosti.

Predstavniki televizijske mreže E!, ki že od leta 2007 predvaja resničnosti šov, ne vedo, kdaj jim bo slavna družina znova dala zeleno luč za snemanje. "Trenutno je najpomembneje, da si Kim opomore," je povedal predstavnik mreže E! in dodal, da Kim še nekaj časa ne namerava delati, ampak si želi čim več časa preživeti z otrokoma.

Kako dolgo bo zdržala brez družbenih omrežij?
A odločitev, da se odpove družbenim medijem in snemanju šova, bi Kim lahko drago stala, strokovnjaki predvidevajo, da bi na mesec lahko izgubila celo več kot milijon dolarjev. Finančni svetovalec Samuel Rad je za People ocenil, da Kim zgolj po zaslugi objav na družbenih omrežjih mesečno v žep pospravi vsaj milijon dolarjev. Dodatno je plačana še za oglaševaje določenih izdelkov in obiskovanje dogodkov.

Rad ocenjuje, da ji bo odsotnost kljub začasni finančni izgubi na dolgi rok prej koristila kot škodila: "Ljudje čakajo, da se oglasi. Če bo celotno zadevo izpeljala pravilno, bi si izgubo lahko hitro povrnila in pridobila še več sledilcev."

Strokovnjak za varnost Joseph M. LaSorsa dodaja, da je velik finančni zalogaj za Kim in Kanyeja Westa po novem tudi varnost, saj sta jo po pariškem napadu okrepila in zdaj za varnostnike porabita desetkrat več kot pred napadom.