Starleta je preživela rop brez prask. Foto: Reuters
Starleta je preživela rop brez prask. Foto: Reuters
West je nemudoma zapustil dvorano, ko je izvedel za novico. Foto: Reuters

Najslavnejša sestra Kardashian se te dni mudi v Parizu, kjer se je rop tudi zgodil. Roparji so vdrli v njeno hotelsko sobo okoli treh zjutraj. Po poročanju tiskovne agencije Reuters so ji ukradli šatuljo z nakitom, ki je vredna okoli šest milijonov evrov, in prstan, ki je vreden okoli štiri milijone evrov.

Njen soprog Kanye West je potem, ko je slišal novico, prekinil svoj razprodani koncert v Queensu. Le nekaj trenutkov za tem, ko je West odkorakal z odra in svoj odhod opravičil, češ da gre za "družinsko krizo", se je razširila novica, da je bila v nevarnosti njegova žena, je poročala tiskovna agencija Reuters. "Opravičujem se vam. Družinska kriza. Moram končati nastop," je dejal West pred razprodano areno Flushing Meadows.

"Kim Kardashian West je bila žrtev ropa v svoji pariški sobi," je po poročanju tiskovne agencije Reuters dejal vir in dodal, da so bili možakarji oblečeni kot policisti. "Zelo je pretresena, toda nepoškodovana," je še dodal vir.

Kim se je te dni mudila v Parizu, ker se je udeležila pariškega tedna mode skupaj z mamo Kris Janner in sestro Kendall Janner. A brez otrok. Le nekaj ur pred ropom je bila vpletena še v neslano šalo znanega mojstra potegavščin Vitaliija Sediuka, ki se mu je uspelo prikrasti čisto do nje in jo poljubiti na zadnjico.

35-letnica je z zasebnim letalom že odletela iz Pariza.