Iz sveta znanih
(6)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 1.4 od 11 glasov Ocenite to novico!
Kirsten Dunst in Jesseja Plemonsa povezujejo od maja lani. Foto: AP
Na lanskih zlatih globusih je bila igralka videti še povsem srečna z Garrettom Hedlundom. Foto: AP

Dodaj v

Kirsten Dunst zaročena s svojim "možem" iz serije Fargo

Igralka se je lani razšla z igralcem Garrettom Hedlundom
11. januar 2017 ob 16:16
Los Angeles - MMC RTV SLO

Kirsten Dunst je na lanske zlate globuse prišla še z igralcem Garrettom Hedlundom pod roko, med letošnjimi se je že zaročila z Jessejem Plemonsom, ki v seriji Fargo igra njenega moža.

Par so prvič opazili med izmenjevanjem nežnosti maja, le mesec dni za tem, ko se je Dunstova po štirih letih zveze razšla s svojim soigralcem iz filma Na cesti, Hedlundom.

34-letna Dunstova zadnja leta ni skrivala, da si želi poroke in otrok. "Sem nekdo, ki se hoče poročiti. Če se to zgodi do mojega 40. leta, bo poroka intimna. Sodišče, večerja in zabava s svojimi prijatelji in družino. Tega se bom lotila, kot da bi praznovala 40. rojstni dan." Na vprašanje, ali si želi otrok, pa: "Dva zagotovo."

Ko se je Kirsten razšla z dve leti mlajšim Hedlundom, je bil to velik šok za njene oboževalce, saj je še do pred kratkim trdila, kako je njeno razmerje z igralcem precej bolj zdravo od njenih prejšnjih romanc, saj nista imela težav s tem, koliko časa preživita skupaj ali narazen.

"Zdi se mi, da nama gre dobro, ko delava vsak svojo stvar, ampak tudi dobro, ko sva skupaj. Pri drugih razmerjih sva bila s partnerjem vedno oba preveč prepletena. Vse sva morala početi skupaj ... V Garrettu vidim odsev tistega, kar vidim pri sebi - rahločutnost in družinskega človeka," je dejala Dunstova, ki ima za seboj kar nekaj odmevnih, a bolj ali manj kratkotrajnih zvez, med drugim s stanovskimi kolegi Benom Fosterjem, Jakom Gyllenhaalom, Joshem Hartnettom in Adamom Brodyjem.

Tudi on v Hollywoodu že kot najstnik
Dunstova je zaslovela kot 14-letnica z vlogo v filmski uspešnici Intervju z vampirjem, za katero je bila nominirana za zlati globus. Drugo nominacijo si je kljub dolgi karieri prislužila polnih 20 let pozneje, ko je bila lani nominirana za vlogo Peggy Blumquist v seriji Fargo.

Dunstova je bila favoritka za zmago, a ji je zlati kipec presenetljivo snela Lady Ga Ga za svojo vlogo v seriji American Horror Story. Na podelitvi sta bila s Hedlundom videti še srečno zaljubljena.

Tudi 28-letni Plemons igra že od rosnih najstniških let, do Farga pa je bila njegova najvidnejša vloga tista v seriji Friday Night Lights, spomnimo pa se ga tudi iz serije Kriva pota (Breaking Bad) in filma Gospodar (The Master) Paula Thomasa Andersona.

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
sajovick
# 11.01.2017 ob 16:31
Lapsus, hvala in popravljeno!

lp, KS
JohnSmith
# 11.01.2017 ob 16:24
Eh, z bratom iz serije. Ne ga lomit. Njen mož je bil v seriji.
lukka
# 11.01.2017 ob 16:23
Možem, ne bratom.
kefig11
# 11.01.2017 ob 19:09
lep par sta bila v fargotu, on je bil pripravljen dobesedno vse narediti za njo.
evaevi
# 11.01.2017 ob 17:19
V Melanholiji me je ganila
odzajcatč
# 11.01.2017 ob 16:25
..po fotki sodeč sta oba meglena....
Kazalo