Iz sveta znanih
(1)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.0 od 4 glasov Ocenite to novico!
Kirsten Dunst
Kirsten Dunst so nekateri preimenovali v Kirsten Drunkst (Pijana Kirsten). Foto: EPA

Dodaj v

Kirsten po poti težavnih igralk

Kirsten Dunst v rehabilitacijskem centru
7. februar 2008 ob 14:36
Salt Lake City - MMC RTV SLO

Hollywoodska igralka Kirsten Dunst, ki je znana po pogostih ponočevanjih, se je prijavila v rehabilitacijski center, kakšne težave ima, pa ni znano.

"Potrebovala je pomoč. Ko se je prijavila, je bila z nečim omamljena. Bila je zelo čustvena in je vseskozi jokala," je za ameriško revijo America's Star dejal neimenovani vir iz rehabilitacijskega centra v Utahu. Ta je še dodal, da se igralkino stanje izboljšuje, a še ni dobro.

Kirsten se je pred kratkim "čudno" vedla že na filmskem festivalu v Utahu. Takrat je nek očividec dejal, da je 25-letna igralka na robu živčnega zloma.

Igralka sicer podpira legalizacijo marihuane v ZDA, dejala je že, da je poizkusila drogo, alkohol pa po njenih besedah pije v zmernih količinah.

Rehabilitacijski center v Utahu je "priljubljen" kraj za zvezdnice. Tu sta pomoč poiskali tudi težavni igralki Lindsay Lohan in Mary-Kate Olsen.

Prijavi napako
Komentarji
psyho90
# 07.02.2008 ob 21:34
Še ena zvezdnica, ki gre po vsej verjetnosti po poti Britney Spears, če niso mediji seveda vsega napihnili, kot jim je navada ( ne RTV da ne bo pomote, vi sam kopirate pa prevajate od ameriških medijev, ki zadeve napihujejo )
Kazalo