O ruski teniški zvezdnici in slovenskem košarkarju se je šušljalo, da novembra načrtujeta poroko v Carigradu. Foto: EPA
O ruski teniški zvezdnici in slovenskem košarkarju se je šušljalo, da novembra načrtujeta poroko v Carigradu. Foto: EPA

Pred kratkim je Šarapova, ki je letos osvojila odprto prvenstvo Francije in s tem zaokrožila zmage na vseh štirih turnirjih za grand slam, znova zanikala, da bi z Vujačičem novembra letos v Carigradu načrtovala poroko: "Nimam načrtovane poroke novembra. To ni res in preprosto ne morem verjeti, da lahko kdo verjame takim izmišljotinam."

Daleč od oči, daleč od srca?
Po pisanju italijanskega športnega časopisa ima 28-letni Vujačič v Italiji nekaj bližnjih prijateljev (v času, ko je igral za Videm, je bil baje romantično povezan z neko domačinko), ki jim je povedal, da z lepo teniško zvezdnico že tri mesece nista več par.

Podrobnosti o razhodu Saša ne namerava razkrivati, še piše Gazzetta. Ugibajo, da je bil Vujačičev (opisujejo ga kot zelo karierno usmerjenega) odhod iz NBA-ja in posledično iz ZDA, kjer prebiva Marija, vzrok ohladitvi odnosov med športnikoma. Vujačič je namreč od lani član carigrajskega kluba Anadolu Efes in odtlej tudi živi v Turčiji.

Visokorasla športnika (Saša v višino meri 2,01 metra, Marija pa le 13 centimetrov manj) sta se spoznala na zabavi v Los Angelesu, kjer je Maša (tako kličejo Šarapovo njeni bližnji), ki se je rodila v severnosibirskem kraju Njaganj, padla v objem Saše, Mariborčana srbskih korenin. Zaročila naj bi se po enem letu zveze, natančneje jeseni leta 2010.