Še maja sta se takole smejala na podelitvi nagrad billboard. Foto: EPA
Še maja sta se takole smejala na podelitvi nagrad billboard. Foto: EPA

z dve leti mlajšim producentom in scenaristom Charliejem Ebersolom.

33-letna pevka in scenarist, sin televizijca Dicka Ebersola in igralke Susan Saint James, sta se zbližala oktobra lani, kmalu po tem, ko se je popprinceska razšla z odvetnikom Davidom Lucadom.

Novice Britney sicer ni uradno potrdila, je pa na Instagramu že izbrisala vse njune skupne fotografije. Nekdanji fant teniške igralke Marije Šarapove pa je s svojimi sledilci delil ganljiv zapis in posnetek na katerem "se tolaži" z družbo prikupnega psička. Zapisal je: "Želim ti, da najdeš srečo v tem, ko osrečuješ druge. Če nič drugega, upam, da si srečna, ker si osrečila mene."

Novica je pevkine oboževalce presenetila, saj sta se Spearsova in Ebersol še maja srečna sprehajala z roko v roki po rdeči preprogi na podelitvi glasbenih nagrad billboard, marca pa je pevka v intervjuju za People povedala, da se Charlie odlično ujame z njenima sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom, katerih oče je pevkin nekdanji mož Kevin Federline.

Britney, ki ji nikakor ne uspe najti sreče v ljubezni, je bila predtem leto in pol v zvezi z Lucadom, ki ga je spoznala le nekaj mesecev po tem, ko se je sporazumno razšla z zaročencem Jasonom Trawickom. Predtem je bila dvakrat poročena, leta 2004 je njena poroka z Jasonom Alexandrom trajala le 55 ur, s Federlinom pa je bila poročena nekaj manj kot tri leta. Po ločitvi leta 2007 sta Britney in Kevin precej grdo obračunavala na sodišču, sledilo je za Britney precej težavno obdobje, po izdaji šestega albuma Circus leta 2008 pa se je vrnila na odre in dobila deljeno skrbništvo nad sinovoma.