Kris Jenner je svojo
Kris Jenner je svojo "najdonosnejšo" hčer februarja spremljala na dunajski Operni ples, kamor sta prišli na povabilo gostitelja, gradbenega mogotca Richarda Lugnerja. Foto: EPA
Bruce Jenner leta 2009 s takrat še deklico Kendall. Foto: EPA

Po poročanju ameriških tabloidov je 58-letna "matica" klana Kardashian v ponedeljek vložila zahtevek za ločitev, in to slabo leto po tem, ko sta s 64-letnim nekdanjim olimpijcem oznanila, da sta se odločila za ločeno življenje. Menda pa sta se, kot gre sklepati iz sodnih papirjev, razšla že junija lani.

Deset otrok "na kupu"
Kris (prej Kardashian) in Bruce Jenner sta se poročila leta 1991 in imata dve hčerki: 18-letno Kendall in 17-letno Kylie, skupaj pa sta v številčni družini vzgajala še otroke iz svojih prejšnjih zakonov.

Kris so se v zakonu z zvezdniškim odvetnikom Robertom Kardashianom, ki je med drugimi znanimi imeni zastopal tudi razvpitega O. J.-a Simpsona, rodile tri hčerke (Kourtney, Kim in Khloe) in sin Rob, Bruce Jenner pa ima štiri odrasle sinove iz dveh zakonov: Burta, Caseyja, Brandona in Brodyja.

Baje sta se Jennerjeva o podrobnostih ločitve prijateljsko dogovorila, Kris je zaprosila za skupno skrbništvo nad Kylie, ki še ni polnoletna, in lastništvo nakita in premoženja, ki si ga je nabrala v času od njunega razhoda. Preostalo naj bi si sporazumno razdelila pozneje.

Bruce si želi biti ženska?
O razlogih za konec zakonske sreče, o katerem sta bila odkrita tudi v resničnostnem šovu V koraku s Kardashianovimi, nista jasno spregovorila, se pa že nekaj časa pojavljajo najrazličnejše govorice: med njimi je ena bizarnejših tista, da si Bruce želi spremeniti spol. Sprožila jo je odločitev za lepotno operacijo, zaradi katere je manj vidno njegovo Adamovo jabolko, po navadi pa se zanjo odločijo tisti, ki gredo na operacijo spola.

Medtem ko se na oni strani luže ukvarjajo z ločitvijo Jennerjev, pa njuna 18-letna hči Kendall osvaja modne brvi na tej strani Atlantika. Nastopila je kar na petih revijah zvenečih modnih imen: Ports 1961, Emilio Pucci, Fendi, Bottega Veneta in Dolce & Gabbana.

Dolgonoga temnolaska se zadnje čase želi otresti povezave z resničnostnim klanom, saj je prepričana, da se je morala zato, ker je Kardashianova (čeprav v bistvu sploh ni), veliko bolj dokazovati.