Gaga je za radijsko oddajo The Talk sicer priznala, da ponovno pazi na prehrano. Foto: Facebook
Gaga je za radijsko oddajo The Talk sicer priznala, da ponovno pazi na prehrano. Foto: Facebook

Pevka je na spletni strani Littlemonsters.com objavila svoje fotografije, na katerih pozira le v spodnjem perilu, s čimer je želela pokazati, da je s svojim telesom zadovoljna in da ni debela. Pod slikami je tudi komentirala, da se je od svojega 15. leta borila z anoreksijo in bulimijo, ki ju je zdaj končno premagala.

Objava fotografij je sicer del projekta Body Revolution (Revolucija telesa), s katerim želi Gaga spodbuditi svoje male pošasti, da na spletni strani objavijo svoje fotografije s pomanjkljivostmi (mozolji, brazgotinami, maščobnimi blazinicami) in s tem pokažejo, da se dobro počutijo v svoji koži.

Kot pravi sama, sta z mamo fundacijo Born This Way ustanovili z enim samim razlogom - za pogum, da se ljudje predstavijo takšni, kot so. Oboževalce spodbuja, da družbi pokažejo svoje pomanjkljivosti, ki to pravzaprav sploh niso.

26-letna pevka je za spodbudo najprej objavila svoje "nepravilnosti" na telesu in pod fotografijami zapisala, da je vedno mislila, da je predebela. Od svojega 15. leta je trpela za bulimijo in anoreksijo, kar ji je uspelo premagati šele s pomočjo oboževalcev.