Gaga med enim od svojih bolj 'mesenih' nastopov na podelitvi MTV-nagrad. Foto: Reuters
Gaga med enim od svojih bolj 'mesenih' nastopov na podelitvi MTV-nagrad. Foto: Reuters

Novica je pricurljala na dan šele v teh dneh, sobarice hotela Intercontinental pa so neobičajni pripetljaj tudi komentirale.
"Ko je bila pri nas, je Lady Gaga v svojem apartmaju pustila velike količine krvi. Vse smo prijavile vratarju, a nam je rekel, naj pozabimo, da smo to kdajkoli videle," je po poročanju Bang Showbiznisa povedala ena od zaposlenih.

Spet druga sobarica trdi, da se je pop zvezdnica kopala v krvi v sklopu satanističnega obreda.
Kri za potrebe koncerta?
Nekateri kljub vsemu menijo, da gre za neko rdečo tekočino, ki jo je morda uporabljala za potrebe enega od svojih nastopov, a skrivnost ostaja nepojasnjena, ker niti zvezdnica niti njen tiskovni predstavnik zadeve še nista komentirala.

To sicer ni prvič, da se Gaga v hotelih obnaša ... nenavadno. Ker se boji duhov (razen tistega njene tete, ki ji je rekel, naj se začne ukvarjati s petjem), pogosto hotele pred njenim obiskom preveri posebna ekipa izganjalcev duhov, za posebne elektromagnetne detektorje pa je porabila že 30.000 funtov.
"Ona verjame v paranormalno in ne nametrava ničesar tvegati, medtem ko je na turneji. Glavno je, da se počuti varno pred duhovi," je povedal eden od njenih sodelavcev.