Na običajno izklesani postavi se je pojavilo nekaj maščobnih blazinic. Foto: EPA
Na običajno izklesani postavi se je pojavilo nekaj maščobnih blazinic. Foto: EPA
Lady Gaga
Dejala je, da ji je marihuana spremenila življenje. Foto: Youtube

26-letna popzvezdnica je pred leti prav toliko kot zaradi glasbe zaslovela tudi zaradi ekstravagantnih oblačil, ki pa so na njeni novi, precej močnejši postavi, videti nekoliko neprimerna. Če je še pred meseci na odru zapeljevala z utrjenim trebuščkom in vitkimi nogami, so bili obiskovalci torkovega koncerta v Amsterdamu precej presenečeni, ko so njeni kostumi razgalili širša stegna, maščobne blazinice okoli bokov in precej bolj okrogel obraz.

"Jem solato in sanjarim o cheeseburgerju"
Kot so po ogledu fotografij ocenili strokovnjaki za prehrano, naj bi zvezdnica pridobila vsaj 13 kilogramov. Nutricionist Majid Ali meni, da je pevka preveč kalorij v telo vnesla z visokoenergetskimi pijačami, ki vsebujejo veliko sladkorja.

Sicer pa je tudi sama večkrat pojamrala, da se mora izredno truditi za vitko postavo, saj vadi vsak dan, obenem pa je tudi velika gurmanka. Na Twitterju večkrat najdemo podobne zapise: "Jem solato in sanjarim o cheeseburgerju." V nekem intervjuju pa je dejala: "Imam italijanske korenine, in to pove vse. Obožujem kuhanje, obvladam italijansko hrano, predvsem mesne kroglice in testenine."

Na odru prižgala džoint
Lady Gaga je sicer trenutno na evropskem delu turneje Born This Way Ball, v Amsterdamu pa si je privoščila nenavadno (neprimerno?) potezo, saj je na odru kadila džoint. Med kajenjem je dejala: "Marihuana je čudovita droga, pomagala mi je tudi pri mojem glasbenem ustvarjanju, dodala mu je duhovno razsežnost. Poleg tega ima veliko zdravilnih lastnosti." Dodala je, da se ji je nizozemska prestolnica zdela primeren kraj, da svojim oboževalcem razkrije to "ljubezen".

Ko je sedela na stopnicah, obkrožena s pomanjkljivo oblečenimi plesalci, je izjavila: "Če se sprašujete, ali sem že 'zadeta', naj vam povem, da še ne. To je daleč premalo zame ... Nekega dne bom srečala predsednika ZDA in se pogovarjala z Oprah, naslednji dan pa bom vam razkrivala zdravilna čudesa marihuane. Ta rastlina mi je popolnoma spremenila življenje, z njeno pomočjo sem tudi skoraj opustila pijačo."

Nekatere obiskovalce je s svojo iskrenostjo prepričala, druge pa pustila hladne.