Lepa Izraelka se je po manekenski posvetila igralski karieri. Foto: Reuters
Lepa Izraelka se je po manekenski posvetila igralski karieri. Foto: Reuters

31-letna Gadotova je na Instagramu objavila črno-belo fotografijo, na kateri jo mož Yaron Versano drži za trebuh. "Navdušena, da lahko delim ta čudež z vami ... #mamicadrugič," je zapisala.

Gal in Yaron, ki sta v zakonski jarem skočila leta 2008, imata že štiriletno hčerko Almo. Igralka je v šovu Ellen DeGeneres povedala, da je Alma ljubezen njenega življenja in da bi za družino storila vse. Ko mora na poslovno pot, jo spremljata tudi mama in hčerka, saj želi čim več časa preživeti s svojo družino. "Ne bi mogla početi tega, kar počnem, če ne bi bilo njega. Družina je moja prioriteta in za dobro svojega otroka moram storiti vse."

Gadotova je prvič v vlogi Čudežne ženske nastopila že v filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice, v filmu Čudežna ženska, posvečenem samo omenjenemu ženskemu liku, pa jo bomo videli maja 2017. Nastopila je še v filmski franšizi Hitri in drzni, bila je ena izmed kandidatk za vlogo Camille Montes v filmu o Jamesu Bondu. Vloga je na koncu pripadla Olgi Kurylenko.

Uspešna manekenka
Gal se je dolgo ukvarjala z manekenstvom. Pri 18 je postala mis Izraela, leta 2004 je svojo državo zastopala na lepotnem izboru Mis Universe. Leta 2013 je bila razglašena za drugo najbolje plačano izraelsko manekenko, takoj za Bar Refaeli. Lepa temnolaska je tudi zaščitni obraz ene izmed Guccijevih dišav, pa modne znamke Miss Sixty, pojavila se je na naslovnicah številnih modnih revij ...

Gadotova in njen mož sta imela v lasti luksuzen hotel v Tel Avivu, a sta ga lani za 26 milijonov ameriških dolarjev prodala ruskemu mogotcu Romanu Abramoviču.

So excited to share this wonder with you... #mommyforthesecondtime

A photo posted by Gal Gadot (@gal_gadot) on Nov 6, 2016 at 11:06am PST