Canalisova želi uspeti v Hollywoodu. Foto: Instagram Elisabetta Canalis
Canalisova želi uspeti v Hollywoodu. Foto: Instagram Elisabetta Canalis
Po zvezah s številnimi zvezdniki se je poročila s kirurgom Brianom Ferrijem. Foto: Instagram Elisabetta Canalis
V zvezi z Georgeem Clooneyjem je zdržala dve leti. Foto: Reuters

"Dobila bova deklico," je Canalisova razkrila na Instagramu, kjer je objavila fotografijo noseče Barbike. Dodala je, da sta z možem kirurgom Brianom Perrijem navdušena, ker bosta kmalu postala starša. "Ona bo šefica in komaj čakava, da jo vidiva," je še zapisal par. Italijanka je na Twitterju tudi objavila video, v katerem se za podporo zahvaljuje vsem svojim oboževalcem, ki so ji izkazali podporo tudi junija 2014, ko je splavila.

36-letna Elisabetta in deset let starejši Američan sta se poročila septembra lani v Italiji, družinsko gnezdo pa sta si ustvarila v Los Angelesu.

Slavni ljubimci
Italijanka je v preteklosti s svojo lepoto omrežila številna znana imena, bila je zaročena z nekdanjim italijanskim nogometnim zvezdnikom Christianom Vierijem, med njene slavne fante pa so se vpisali še: nogometaš Didier Drogba, košarkar Marko Jarić, režiser Gabriele Muccino, nogometni trener Jose Mourinho, zvezdnik Jackassa Steve-O, igralec Mehcad Brooks. Največ pozornosti svetovnih medijev pa je pritegnila zveza s hollywoodskim zvezdnikom Georgeem Clooneyjem, razšla sta se leta 2011 po dveh letih zveze.

Po uspeh čez lužo
Canalisova je bila letos izbrana za prvo ime dunajskega opernega plesa, kjer je zaplesala z avstrijskim mogotecem Richardom Lugnerjem, znanim kot "dunajski Trump". Pred njo so to nalogo opravljale zvezdnice: Kim Kardashian, Sophia Loren, Dita von Teese, Andie MacDowell, Pamela Anderson, Faye Dunaway, Raquel Welch, Sarah "Fergie" Ferguson, Grace Jones, Ivana Trump, Joan Collins ...

Potem ko se je razšla s Clooneyjem, je postala tudi zaščitni obraz Pete, svoja oblačila je tako odvrgla za pravice živali, zaplesala pa je tudi v ameriškem šovu Ples z zvezdami. Povezovala je tudi italijansko največje glasbeno tekmovanje San Remo, upa pa, da ji bo uspelo tudi v Hollywoodu. Za nekaj časa bo kariero morala postaviti na stranski tir, saj prihaja njena prvorojenka.