Na slavnostnem plesu sta dobila priložnost tudi za pogovor za štiri oči. Foto: Reuters
Na slavnostnem plesu sta dobila priložnost tudi za pogovor za štiri oči. Foto: Reuters
Mila Kunis in Scott Moore
Marinec je priznal, da ni pričakoval, da se bo igralka odzvala na njegovo povabilo. Foto: Reuters

Moore je lepo Milo povabil na ples kar v videoposnetku, ki ga je objavil julija na portalu YouTube. "Živijo, Mila, sem narednik Moore, ampak ti me lahko kličeš kar Scotty," so bile uvodne besede marinca v uniformi in sončnimi očali zunaj njegovega bunkerja v Afganistanu. "Rad bi te povabil na ples korpusa marincev. Premisli in mi sporoči," je končal videoposnetek Moore.

Kunisova je kar nekaj časa omahovala pri odločitvi. Najprej je povabilo sprejela, nato se je oglasila, da je njen novembrski urnik preveč poln, da bi se lahko udeležila plesa, na koncu pa je - tudi zaradi prepričevanja soigralca v filmu Prijatelja z ugodnostmi Justina Timberlaka - le našla čas.

"To moraš storiti za svojo deželo," je bil že poleti vztrajen Timberlake. Mila je popustila in dejala: "Šla bom, to bom storila zate," je obljubila Kunisova igralcu in pevcu, ki ji je še dodal: "To moraš storiti za svojo državo."

Tudi Timberlake sprejel vabilo
Podobnemu povabilu pa se je pred dnevi odzval tudi Timberlake. Pevca in igralca je prav tako preko YouTuba na slavnostni ples povabila desetnica Kelsey De Santis. Odpeljal jo je na slavnostni ples. Na svoji spletni strani je zapisal, da je doživel enega izmed najbolj ganljivih večerov v svojem življenju.

Obe videovabili si lahko ogledate spodaj.