Allenova znova ni suhoparila s kritikami o zabavni industriji. Foto: EPA
Allenova znova ni suhoparila s kritikami o zabavni industriji. Foto: EPA

"Imela sem dovolj ljudi, ki so me neprestano napadali. Na določeni meri te izčrpajo tako psihično kot fizično. Dotakne se te," se je Allenova razgovorila v intervjuju za revijo Esquire, zakaj se je odločila, da se za nekaj časa umakne iz oči javnosti.

Hkrati se je počutila izdana od ljudi, ki so jo obkrožali. "Mislila sem, da so ljudje znotraj zabavne scene moji prijatelji. Toda v trenutku, ko sem zanosila in nisem mogla več z njimi zvečer na zabave, so postali do mene precej nesramni," je pojasnila in ob tem še dodala: "To je razlog, zakaj ti ljudje preživijo - in ne preživijo zato, ker so prijazni. Njihova moč izvira iz pregona drugih ljudi."

Ob tem je poudarila, da se počuti blagoslovljeno, ker je spoznala, da se lahko sprehaja po sobi, polni takšnih ljudi, in se še vedno počuti lepo. "Ko sem odraščala in sanjala, da bom popzvezdnica, so bili dnevi, ko je bil v razmahu britpop. Takrat se je vse zdelo avtentično in anarhijsko: ljudje so jemali mamila in se zabavali ter seksali drug z drugim. Ni bilo umetno, bilo je resnično. Zato mi oprostite, ker se mi zdi malo žalosto, ko pridem na zabave in naletim na kupico obupanih idiotov, polnih botoksa," je končala.