Elizabeth Taylor s svojim izbrancem. Foto: Reuters
Elizabeth Taylor s svojim izbrancem. Foto: Reuters

mlajši.
Vir blizu 78-letni oskarjevki je za tabloid Us Weekly izdal, da se je Taylorjeva nedavno zaročila z 49-letnim Jasonom Wintersom iz menedžerske hiše Sterling Winters.
Tako Taylorjeva, ki je danes bolj ali manj prikovana na invalidski voziček, kot tudi Winters, ki je nedavno postal novi menedžer Janet Jackson, morata novico še potrditi. Neki drug neimenovani vir pa je povedal: "Nobena skrivnost ni, da sta skupaj že celo večnost in da sta zaljubljena, tako da ne bi bilo presenečenje, če bi bila zaročena. Trenutno novico še ohranjata samo zase."
Leta 2007 so britanski časniki poročali, da sta Taylorjeva in Winters skupaj odpotovala na romantični oddih na Havaje. Takrat so viri blizu Taylorjeve povedali, da zvezdnica ni mislila, da se bo spet zaljubila, a da se je s prihodom Jasona v njeno življenje to spremenilo.
Zadnji zakon pred 14 leti
Legendarna igralka je sicer hvalospeve Wintersu pela tudi kolumnistki Liz Smith, češ da je "eden najčudovitejših mož, kar sem jih kdaj poznala, zato ga tudi ljubim." Winters naj bi zanju tudi kupil hišo.
Neuničljiva Liz je bila poročena že osemkrat - od tega dvakrat z ljubeznijo svojega življenja, pokojnim igralcem Richardom Burtonom. Njena zadnja zveza, z gradbenikom Larryjem Fortenskim, se je končala po petih letih leta 1996.