Družina Mariah Carey si je privoščila pravljični večer skupaj s prijatelji. Foto: Twitter
Družina Mariah Carey si je privoščila pravljični večer skupaj s prijatelji. Foto: Twitter

Mariah in Nick vsako leto obnovita poročne zaobljube 30. aprila, ki je hkrati tudi rojstni dan njunih dvojčkov Monroe in Moroccana, pred odhodom v kalifornijski Disneyland, ki so ga v torek zvečer zaprli posebej za to priložnost, pa je na Twitterju zapisala: "Na poti na obred obnovitve poročnih zaobljub. Ljubim te, @Nick Cannon."

Za družico si je izbrala svojo dveletno hčerko Monroe, obe sta se oblekli v beli obleki in bili videti kot princeski. Iskat ju je prišla pravljična kočija in ju odpeljala do Nicka in Morrocana, ki sta bila oba oblečena kot princa, skupaj pa so se nato odpravili do pravljičnega gradu Trnuljčice. Svoje poročne zaobljube sta obnovila pred 250 gosti, obred pa se je končal z velikim ognjemetom in svetlobnim napisom: "Ali verjamete v pravljice?"

Odprto samo za njih
Sledil je poročni sprejem v Fantasylandu, ki so ga posebej za to priložnost okrasili s 15.000 rožami, uvoženimi iz Južne Afrike, Nizozemske in Francije ter z 10.000 kristalčki, glasbo je vrtel kar Cannon sam, gostje pa so lahko uživali na vrtiljakih in drugih atrakcijah Disneylanda, ki so ostale odprte le za njih.