Marisa in Logan na podelitvi nagrad SAG leta 2009. Foto: Reuters
Marisa in Logan na podelitvi nagrad SAG leta 2009. Foto: Reuters

Logan je Mariso zaprosil med božičnimi prazniki, poroča revija In Touch. "Zelo srečna je zaradi zaroke," je povedal neimenovani vir.

Zvezdnica Rokoborca in Mojega bratranca Vinnieja je zadnja štiri leta v zvezi s 36-letnim igralcem, ki smo ga med drugim gledali v seriji 24 in filmu Prometej. Spoznala sta se, ko sta sodelovala pri nekem gledališkem projektu v New Yorku.

Marisa je sicer pred tem vztrajala, da ne vidi nobenega dobrega razloga za poroko ali otroke. "Nisem ravno velika oboževalka zakona kot institucije in ne vem, zakaj bi morale ženske imeti otroke, da bi ljudje nanje gledali kot na popolnega človeka," je leta 2009 povedala Tomeieva za Manhattan Magazine.

Igralka je svoj največji uspeh doživela leta 1993, ko ji je vloga v komediji Moj bratranec Vinnie prinesla oskarja. Za prestižni kipec je bila nominirana še dvakrat - leta 2002 za film V pasti in leta 2009 za Rokoborca. Njen zadnji film je še nenaslovljena romantična komedija, v kateri bo zaigrala ob Hughu Grantu. Njen zaročenec medtem z Jamesom Francom snema dramo As I Lay Dying, preizkusil pa se bo tudi v vlogi Tennesseeja Williamsa v filmu Lonely Hunter.