Iz sveta znanih
Michelle Williams in Mark Wahlberg v filmu Ves denar sveta igrata starša ugrabljenega vnuka J. Paula Gettyja. Film je posnet po resnični zgodbi, ki je pretresala Ameriko leta 1973. Foto: IMDb
Williamsova je bila za vlogo nominirana za svoj peti zlati globus, od tega je enega že dobila (za vlogo Marilyn Monroe). Foto: AP
Ridley Scott je dobil igro s časom in še pravi čas za božično premiero iz filma izrezal vse prizore s Kevinom Spaceyja, film pa na novo zmontiral s Christopherjem Plummerjem v vlogi J. Paula Gettyja. Foto: Reuters
Mark Wahlberg je imel v svoji pogodbi klavzulo, da lahko zavrača delo s soigralci, ki mu ne ustrezajo. Foto: AP

Dodaj v

Mark Wahlberg po pritiskih zaradi višje plače od soigralke doniral 1,5 milijona

Michelle Williams bila plačana manj kot odstotek Wahlbergovega plačila
14. januar 2018 ob 08:58,
zadnji poseg: 14. januar 2018 ob 11:24
Los Angeles - MMC RTV SLO, Reuters

Potem ko je prišlo na dan, da je bil Mark Wahlberg za snemanje dodatnih prizorov filma Ves denar sveta plačan 1,5 milijona dolarjev, njegova soigralka Michelle Williams pa za isto delo manj kot tisočaka, se je na igralca vsul plaz kritik.

Wahlberg zdaj škodo popravlja tako, da je sporočil, da bo vsoto v celoti podaril v sklad organizacije Time's Up, vzpostavljen za boj proti diskriminacijam žensk. 1,5 milijona bo nakazal v imenu Michelle Williams, ene od pobudnic gibanja, so sporočili iz njegovega tabora.

Kot smo že poročali, je režiser Ridley Scott po škandalu, ki je izbruhnil zaradi obtožb spolnega nadlegovanja Kevina Spaceyja, igralca dva meseca pred načrtovano premiero filma zamenjal z veteranom Christopherjem Plummerjem. 88-letni Plummer je bil za vlogo skopuškega milijarderja J. Paula Gettyja nazadnje nominiran za zlati globus, nominacijo pa si je za najboljšo žensko glavno vlogo prislužila tudi Williamsova.

Težava je nastala, ko je na dan prišlo, da je bila Williamsova za deset dni dodatnega snemanja v Italiji plačana 80 dolarjev na dan, kar znese skupno 800 dolarjev (gre za minimalno dnevnico po pravilniku igralskega sindikata SAG), medtem ko si je Wahlberg izbojeval 1,5 milijona dolarjev.

Ni želel potrditi Plummerja
46-letni Wahlberg, ki je imel v svoji pogodbi posebno klavzulo, po kateri sam potrjuje ali zavrača svoje soigralce, se je znašel še pod dodatnim plazom kritik, ko je časopis USA Today poročal, da ni želel odobriti Plummerja, dokler Scott ni privolil, da mu plača 1,5 milijona dolarjev.

Williamsova, štirikratna nominiranka za oskarja, je po drugi strani že pred časom povedala, da sploh ni razmišljala, ko jo je Scott poklical, ali bi lahko za praznični zahvalni konec tedna odpotovala v Rim na snemanje dodatnih prizorov.

"Rekla sem, da bom, kjer koli me potrebujejo, kadar koli me potrebujejo. In da se lahko odpovem svoji plači, lahko se odpovem dopustu, karkoli želijo. Ker sem tako zelo cenila, da se tako zelo trudijo rešiti film," je povedala 37-letna Williamsova, ki nazadnje ni bila plačana čisto nič, kar bi tudi sprejela, je pa bila plačana le 0,04 odstotka tistega kot Wahlberg.

Val ogorčenja
Zaradi tako šokantne razlike v plačilu, še zlasti v času feminističnega gibanja "Me Too" in "Time's Up", ki je dal glas ženskam v Hollywoodu, so se na družabnih omrežjih zgražali številni igralci in filmski ustvarjalci. Williamsovi v bran so se tako med drugim postavili Jessica Chastain, Jesse Tyler Ferguson, Judd Apatow in najboljša prijateljica igralke Busy Philipps, ki je razliko v plačilu označila za "nesprejemljivo" in "sramotno".

In Wahlberg očitno nima samo boljšega agenta kot Williamsova, ampak ima tudi spretnega piarovca, saj je z odločitvijo, da ves "umazani" denar podari, bolj ali manj umiril val negodovanja. "V zadnjih dneh je moje plačilo za dodatno snemanje Vsega denarja sveta postalo pomembna tema razprav. 100-odstotno podpiram boj za pošteno plačilo, zato v imenu Michelle Williams podarjam 1,5 milijona dolarjev v sklad za odvetniške storitve gibanja Time’s Up," je zapisal Wahlberg na Instagramu.

Pol milijona podarja tudi agencija
Svoj piskrček je pristavila tudi agencija WME, ki zastopa tako Wahlberga in Scotta kot tudi Williamsovo, ter sporočila, da bo gibanju Time's Up podarila še pol milijona dolarjev.

"Aktualna razprava je opomnik, da smo se tisti na vplivnih položajih odgovorni postaviti po robu neenakostim, vključno razlikam v plačilu med spoloma. Ta mesec smo se že zavezali k donaciji milijona dolarjev za sklad Time's Up, v okviru razlik v plačah za film Ves denar sveta pa v sklad v imenu Michelle Williams namenja še dodatnega pol milijona dolarjev," so sporočili. "Ključnega pomena je, da se ta razprava znotraj naše skupnosti nadaljuje, mi pa smo zavezani, da smo del rešitve."

Williamsova, ki že vse od nedeljske podelitve zlatih globusov s hčerko Matildo, ki se ji je rodila v zvezi s pokojnim Heathom Ledgerjem, in novim spremljevalcem, poslovnežem Andrewom Youmansom, dopustuje na Bahamih, se je ob vsem tem viharju glede plač danes le oglasila tudi sama.

"Danes ne gre zame. Moje igralske kolegice so mi stale ob strani in se potegnile zame, moji aktivistični prijatelji so me naučili, da uporabim svoj glas, najvplivnejši možje na najvišjih položajih pa so poslušali in ukrepali," je sporočila v izjavi. "Če si resnično zamišljamo enakopravni svet, so potrebna enakovredna prizadevanja in žrtve. Danes je zaradi Marka Wahlberga, WME-ja ter celotne skupnosti moških in žensk, ki si delimo ta dosežek, eden najbolj neizbrisnih dni mojega življenja."

K. S.
Prijavi napako
Komentarji
Sorrento
# 14.01.2018 ob 09:17
Feministke pretiravajo. Vse kar rabi Williamsova, je dober manager. Kdo pa ji je kriv, da se je zmenila za snemanje po tarifi samo 80 USD dnevno? Razen, če je imela pri vsem skupaj računico, da bo pridobila na prepoznavnosti in se je za ta film ponudila v bistvu volontersko, ampak to je pač njena taktična odločitev.

In kaj je kriv Wahlberg, da je očitno takšen zvezdnik, da je njegov manager lahko iztržil 1,5 mio USD? Gre za ponudbo in povpraševanje, pri čemer uveljavljene igralke tudi lahko zahtevajo in tudi dobijo enako visoke vsote kot moški igralci.

Kot zanimivost, za snemanje porno filmov so igralke plačane nekajkrat več od moških igralcev. Bodo tiste starlete v duhu enakosti spolov svoj honorar namenile v kakšen dobrodelen sklad?
dStroj
# 14.01.2018 ob 09:21
Wahlberg v pogodbi ni imel dodatnih dni snemanja... Williamsova jih je imela. Zato večje dodatno plačilo zanj.

Še koga tole dogajanje spominja na lov na čarovnice?
Kris
# 14.01.2018 ob 10:11
LOL Izboriš si dobro (boljšo) pogodbo od ženske, potem pa se ji moraš javno opravičevati in kompenzirati? Feminacistična uravnilovka hara še naprej.
Robiland
# 14.01.2018 ob 10:22
Ni nikogar posilil, le vec je dobil placano? Aha, razumem.
mkv
# 14.01.2018 ob 09:44
Resnično kam gremo; sej vem, da je na koncu naredil to kar je moral, ker bi drugače še njega rezali iz filmov ampak to je pa čista neumnosti; dejstvo je, da igralsko delo ni objektivno ocenljivo in zato imajo igralci različne pogodbe za svoje delo in prav je tako; če bo šlo tole naprej je najbolje,da vsakemu igralcu dajo fiksno - enako plačo na dan snemanja (npr. 80 dolarjev) pa ne bo nihče več diskriminiran; njegova kvaliteta oz. marketinška moč očitno ni več relevantna. #odpravimo diskriminacijo (po spolu, številu, starosti, barvi las, kože, višini, debelosti,....
juventina10
# 14.01.2018 ob 10:53
tale hollywood se bo sčasoma sesul sam vase.
Pendulum
# 14.01.2018 ob 09:26
Se pravi Marky Marku dajo pogodbo, da lahko praktično 'kensla' igralce, ko se za to odloči, ga raje poplačajo, ker bi sicer kršili pogodbo. Verjetno je bolj vzvišene sorte, da ima tako pogodbo - ne vem, ne poznam ga - v vsakem primeru pa njegova pogodba nima veze s feminizmom.

Na drugi strani se Williamsova javi, da vse opravi zastonj in pač upoštevajo njeno željo. Z dodatnim snemanjem so bili dodatni stroški in je to z njene strani lepa poteza.

Še vedno pa ne vidim kaj ima to opraviti s feminizmom.
Balada
# 14.01.2018 ob 09:52
"Ogorčenje", ker se je dobro spogajal? LOL S kakšnim užitkom bi jaz ne samo obdržal denar, temveč z njim mahal pred vsemi feminaciji. Kako zmeraj napadejo tele hollywoodske pussye, ki popustijo pri prvih možnostih konflikta. No saj zato jih pa tudi napadajo.
Quinlan
# 14.01.2018 ob 11:10
@oliva
Michelle Williams je ena izmed boljših igralk danes. Nima zastonj štirih nomimacij za oskarja. Samo njen problem je v tem, da igra v manjših filmih, medtem, ko Wahlberg, ki nikoli ni bil nek hud presežek od igralca, igra v blockbusterjih in je bolj znano ime. Hollywood ne sloni več na igralcih, ki so dejansko dobri, nekaj jih še ostaja, ampak za resen blockbusterski hit, ne potrebuješ mojstra obrti.
Jesse Pinkman
# 14.01.2018 ob 13:06
Zanimivo, da je leta 2013 Jonah Hill tako želel igrati v filmi Martina Scorsese-ja, da mu ne napisal v pismu, da bo sprejel "minimalca" (80.000$) za vlogo. Di Caprio je dobil 10 mio. S3 je kdo pritoževal?
Nima nič veze kdo je boljši igralec, igralka.... ampak kdo se bolje izpogaja. In ima boljšega agenta. Torej Michelle Williams naj si raje poišče boljšega, Marky Mark pa naj ga ne bo tako strah.
Ne razumem pa zakaj donirat v ta feministični sklad,ki ga vodijo bogate igralke.
peglezn
# 14.01.2018 ob 13:15
Definitivno bodo ljudje šli v kino zaradi nje in ne nekega neznanega Wahlberga.... ajoj... tole pa ni prav.

Ne, da to kaj pomeni, ampak punca ima npr. 4.1 k sledilcev na twitterju, Mark pa cca 1.000 x več.

Smrdi po komunizmu in uravnilovkah.
oliva
# 14.01.2018 ob 11:07
"Jessica Chastain"

Men je bila ona všeč (pa tudi vizualno se mi zdi res huda), a mi je dol padlo, ko sem videla posnetek z vabljivimi gestami centimeter od Weinsteina... :x
Torej, v tistem času, ki zdaj za nazaj ga obsoja, 'prašičja pošast', a se je mal manj kot ga sama seksualno dotikala... Kakšna neskončna hinavščina.
peglezn
# 14.01.2018 ob 18:32
Diši pa po pravi feministični agendi; izkoristit ženske, da se pride do denarja uspešnih moških.

Wahlberg je ob milijon, Williamsova dobi 80 $ na dan (ampak zdaj je to OK), feministke pa 1,5 mio na račun. Mislim, da bo naslednji #metoo shod na temo dragih uhanov.
el CARTEL
# 14.01.2018 ob 12:23
bolano.
predvsem dejanje wahlberga.

tip je očitno tako šibek, da je doniral večino tega dodatnega denarja, čeprav ni nič narobe naredil. dobil ga je po pogodbi za delo ki ga je opravil.

milijonarji so pač moteni. da si na tak način kupuješ javno odobravanje (ali pa da si ga sploh tako zelo želiš), je meni smešno.

čudno da ga ni nakazal kar teli williamsovi.
no, ali pa vsem ženskam sveta, po kak 1.5 mil.
Quinlan
# 14.01.2018 ob 11:04
Williamsova je mogoče res boljša igralka, ampak v blagajno pa Marky Mark veliko več prinese. Hkrati ima pa Wahlberg praktično najboljšega agenta v Hollywoodu. Površinsko to mogoče res zgleda grozno in nepravično, ampak, če malo uporabiš možgane in dejansko pogledaš vsaj malo globlje od tega, ugotoviš, da gre za veliko razumljivih dejavnikov. Vredno je omeniti, da je imel Wahlberg pri teh ponovitvah snemanja, več dela kot Williamsova. Ampak to seveda ni važno. Tako kot tisti mitološki wage gap. Nima veze, a ženska dela manj ali ne, važno je končno plačilo.

Jessica Chastain pa recimo v tem primeru itak za svojo bogato rit skrbi, dol ji visi za dejansko pomembno enakopravnost. Virtue signaling at it's worst.
Krissssss
# 14.01.2018 ob 19:14
Sem se sel mal poglobit v to in to je najvecja manipulacija kar sm jih jst kdaj videl .. dejansko je Williamsova dobila ze placano pred tem vse v milionih za vlogo teh dodatnih 800$ je bila njena cena za 10 dni dodatnega snemanja po drugi strani pa Mark pred tem seveda ni prejel nic za snemanje ker do skandala z unim ni bil del tega filma in je vlogo prevzel sedaj in seveda zaracunal svoj cas in obraz na filmu .. uglavnm cisti nateg in manipulacija
zniranc
# 14.01.2018 ob 13:54
Najboljše, da začnejo snemat samo še filme, v katerih bodo igrale homoseksualne črnke, tako bo še najbolj "politično" korektno in se nihče ne bo pritoževal. Zaslužijo pa naj kot kakšen dober nogometaš v Evropi ali pa NBA zvezdnik dobi letno, one seveda na film...
sivi gandalf
# 14.01.2018 ob 09:10
najprej so vsi začudeni, pol pa pogledaš njune dosežke pa rečeš aja

bolje da je denar obdržal
Veidt
# 14.01.2018 ob 14:23
To je ta moderni feminizem. Treba uspešne moške pač potegnit DOL. Vsi enakopravni, vsi v podnu. Relativnem podnu tle, valda. Marky Mark je ob milijon pa pol, Michelle Williams ni zaslužila niti centa več, ampak nekako je zdaj vse OK! ZMAGA za feminizem!:D
Mitko
# 14.01.2018 ob 12:15
Bolan svet v bolanem HollyFuc...Woodu
bleeeee
# 14.01.2018 ob 11:17
Verjetno bi bila zgodba videti bistveno drugače, če bi objavili tudi podatek o prvotnih honorarjih, ki sta bila (sklepam) pri obeh milijonska. Da se Williamsova obnaša kot človek in želi spraviti film pod streho, Wahlberg pa kot diva in izsiljuje dodaten honorar, pač nima zveze z gender gap. Počasi bom tudi sam začel verjeti v to, da bo treba zahodne feministke postaviti na realna tla.
leonis
# 14.01.2018 ob 15:50
Wahlberg je zadnje čase med najbolj iskanimi igralci, glede tele Williamsove pa se lahk samo vprašam .., kdo je sploh to? Ok, mela je nekaj vlog in nekaj nominacij ampak vse skupaj nič vredno če je tok nesposobna da se ne zna zmenit za dostojno plačilo.Saj je bila sama pripravljena delat za toliko denarja, in s tem ko ona in njej podobne delajo za takšna plačila s tem tud nižajo plačo soigralkam.Medtem pa je bil v lanskem letu Mark Wahlberg največji zaslužkar med igralci, predvsem po zaslugi filmov Daddy´s home 2 , Transformers, The last night, nekaj tudi zaradi svoje verige restavracij s hamburgerji.., skratka zaslužil je 68 milj. dolarjev.
Jože Gorišek
# 14.01.2018 ob 15:20
In koliko denarja več ima sedaj Williamsova?
Balada
# 14.01.2018 ob 13:45
Škoda, zaradi snezinkic in podobnih, mora človek vracat zasluzen denar.

Ne, denar vrača, ker je mevža in je popustil pred pritskom 200-300 profesionalnih bednikov brez življenja. (t.i. SJW). Slednji delujejo po principu "bully-ev" in se tudi spravljajo na take lahke tarče. In potem ko se žrtev opraviči (za nič), potem se šele spravijo nanj in ga pogrickajo do kosti. Edina možnost obrambe je takojšnji napad, brez opravičila in vedno še podvoji svoje prvotno menje oz. dejanje. Glej slučaj Trump za instrukcije. On je predsednik postal predvsem zato, ker je odhebal take v startu.
Krissssss
# 14.01.2018 ob 12:56
Potem ko je prišlo na dan, da je bil Mark Wahlberg za snemanje dodatnih prizorov filma Ves denar sveta plačan 1,5 milijona dolarjev, njegova soigralka Michelle Williams pa za isto delo

Isto delo ? isto delo ? vse kar je "istega" je to da sta igralca z drugacnimi vlogami drugacnim skriptami isto delo bi bilo da delata vse isto kar seveda ne .. sploh pa so izbrali najslabsi poklic ko se gre za enakost plac v svetu filma in zabave je pac nemogoce dati iste place razn ce ne postavljas scen za le te pa se takrat skor da nikol ne dobi noben isto placano. enostavno je nekdo bolj pomemben in vecje ime kot drug in tuki se vse zakljuci. v svetu zabave pac ni enakosti in je nikoli nebo
pero5
# 14.01.2018 ob 12:52
Jaz pa bi predvsem rad videl, kako se dejansko porabi teh 2M (1,5 od Marka, 0,5 se od organizacije WME), ki jih je prejela dobrodelna organizacija TimesUp. Nimam prav veliko zaupanja v take organizacije, ker tudi v njih vlada VIP hierarhija, kolegi, networking...
redwinger
# 14.01.2018 ob 10:54
Najbolje da ustanovijo nek urad8,kot v 50 ko so lovil komije.(urad za protiameriške dejavnosti al neki tazga).P bojo vse take grešnike kaznovali.
Pa določit jim plačo vsem po jurja na film pa bo konc teh neskladji med plačami ;)
ZRC
# 14.01.2018 ob 18:16
@Oliva
Se ne strinjam glede Michelle Williams. Ona premore toliko subtilnosti v svojih vlogah kot redkokatera igralka v hwoodu. Kot sem že enkrat napisal - oscar waiting to happen. Škoda, da tega ne vidiš.
Binder Dandet
# 14.01.2018 ob 12:16
Mark Wahlber je prva liga holivudskih igralcev, tudi uspesen producen, med vplivnejsimi v holivudu. Michele Williams je pa cebelica delavka, druga liga holivudskih igralcev.
Balaš Junior
# 21.03.2018 ob 10:17
Ne mi zamert za oholist, ampak vsi skupaj nimate pojma :-)

Wahlbergova reakcija na "strasno razkritje" je cisto preracunana business idlicitev, in za njo stoji veliko premetenih strokovnjakov. Nihce bikomur ne nakaze milijona in pol ker je "sibek" in mu je nerodno ipd.

Wahlbergova (in holiwoodska nasploh) publika so v 80% zdolgocasene ameriske bele liberalne gospodinje ki ne vedo kam bi zabile mozev denar. Tudi reklame med filmi in product placement v filmih je najbolj targetiran na Hillarijino volilno bazo. To so pac ljudje ki za zabavo gledajo ta plitek srot iz holiwooda.

Zakaj so vsi standup komiki liberalci, vse komicarke feministke? Ker je to njihova publika. Lahko si tak, lahko te pa ni. To ni trumpova publika. To ni publika prodajalcev lamborghinijev. To ni publika prodajalcev svinjskih polovick. To ni publika verskih pridigarjev.

Vsi omenjeni prodajajo nek izdelek ali storitev ali idejo - in za csakega obstaja ciljna publika. Ce bi wahlberg rad se naprej sluzil 20 in vec milijonov letno z debilnimi predstavami za debele gospodinje, bo pac moral igrati vlogo ultraliberalnega feminiziranega ljubitelja socialisticne enakosti. Lahko pa gre delat na wall street, ali pa v Smith&Wesson, pa ga nihce ne bo vprasal, a zasluzi vec od ene zgarane tajnice.

Ce pa hoce kasirat hude pare na tej ciljni publiki, pa pac mora igrati po pravilih te bolane scene, ki jih trenuten feministicen hype res lepo izkorisca :-)

Skratka nic druzbeno prelomnega se ne dogaja, babe so se vedno za stedilnikom, desci se vedno kosijo travo, in prostitutke se se vedno dobi za en dan posteno placanega dela.

Je pa mmc rtv precej osredotocen na te hype, kr je pac ustanova take narave.
Koalaman
# 14.01.2018 ob 13:19
Ce imas slabega agenta ga zameni pol morajo pa aktivisticna gibanja opravljat njegovo ali njeno delo.
oliva
# 14.01.2018 ob 10:55
V bistvu je tako, da kakor se izpogajaš in nič drugače.
Men se zdi prav, da se izpostavi problem, vendar ne ta - moško ženski kao, pač pa bolj v smislu razmišljanja @cene vols. Sramotni strahotni zneski ob tolikšnem procentu ki nimajo niti osnove.
Po drugi strani pa - to je pač kapitalizem.
Navsezadnje se v filmu obrača ful keša, folk dere v kino, dobijo torej tudi procente od 'prodaje', prodaja pa se tisto, po čemer je večje povpraševanje, kar naj bi torej bilo kao boljše (=$).

Kar se tiče tehle dveh; men je on sicer zoprn, a se mi zdi dovolj dober igralec, ki se je že izkazal v raznih vlogah (po notoričnem Markyju Marku), ona pa se mi ne zdi dobra, pravzaprav menim, da če ne bi bila žena pokojnega Ledgerja, je niti približno ne bi toliko videvali.

Christopher Plummer pa se mi sploh ne zdi slaba izbira (če ga gledaš neobremenjeno in ne primerjaš s Spaceyem).
peglezn
# 14.01.2018 ob 20:14
Ne pozabit, da tudi Damjan Murko opravlja isto delo, kot npr. Adele, Uroš Slak pa enako kot Oprah...

Pa mislim, da razumeta razmerja drugače, kot v kontekstu enakopravnosti.
nvk
# 14.01.2018 ob 19:54
Imam občutek, da so plače Hollywoodskih igralk najpomembnejša tema v Sloveniji, vsaj po številu člankov, verjetno prekaša celo Luko Koper in SDS posojilo.
zala10
# 14.01.2018 ob 10:19
Wahlberg zdaj škodo sanira tako, da je sporočil, da bo vsoto v celoti podaril v sklad organizacije Time's Up, vzpostavljen za boj proti diskriminacijam žensk.

V resnici bo pa nakazal SDS. :)
oliva
# 14.01.2018 ob 11:54
"Da se Williamsova obnaša kot človek in želi spraviti film pod streho, Wahlberg pa kot diva in izsiljuje dodaten honorar, pač nima zveze z gender gap. "

Se strinjam, @bleeeee.

Ampak na koncu je vendarle tudi on naredil kot je prav, vsaj po mojem.
oliva
# 14.01.2018 ob 11:12
Prav, @Quinlan, meni ne (kot sem napisala).
Neprepričljiva, slaba mimika, men ne dela.
Snežinkica
# 14.01.2018 ob 19:38
Sem se sel mal poglobit

Slabo si se ti poglobil, ker si očitno zamenjal Whalberga s Plummerjem. Whalberg je zraven že od samega začetka in je pokasiral že pred tem konkretne milijone. In še zanimivost, za vse tiste, ki pametujejo naj si Michelle najde boljšega agenta, zastopa jo ista agencija kot Marka.
cene vols
# 14.01.2018 ob 10:07
Ne zarad diskriminacije..zaradi bolnih enormnih zneskov za igranje v nekem filmu je prav, da so ga "pribil na križ". Sramota za svet v katerem eni nimajo niti vode za preživetje.
KovacevaKobila
# 14.01.2018 ob 09:36
najprej so vsi začudeni, pol pa pogledaš njune dosežke pa rečeš aja

bolje da je denar obdržal


Absolutno. Wahlberg je nenadkriljiv mojster igralskega poklica, vreden vsakega milijona.

P. S. Da, to je sarkazem.
Kazalo