Kako se bo Perry odrezal v vlogi Teda Kennedyja, bomo videli prihodnje leto. Foto: Reuters
Kako se bo Perry odrezal v vlogi Teda Kennedyja, bomo videli prihodnje leto. Foto: Reuters

Že lani je sodelovanje pri projektu potrdila Katie Holmes, ki bo tako kot v nanizanki The Kennedys iz leta 2011 upodobila Jacqueline Onassis Kennedy.

37-letna Holmesova bo del serije režirala sama, drugi deli pa bodo nastali po režisersko taktirko Jona Cassera, ki je že sodeloval pri ustvarjanju nanizanke The Kennedys, ki je bila nominirana za deset emmyjev.

Miniserija se bo osredotočila na življenje Jackie in preostale člane družine Kennedy po atentatih na Johna in Roberta Kennedyja, v središču pa bo predvsem Tedovo zasebno in politično življenje.

Perry je bil njihova prva izbira
Predsednik mreže Reelz, ki stoji za projektom, Stan E. Hubbard, je povedal, da so se za Katie ponovno odločili, ker je "bila v vlogi Jackie zelo elegantna". Perry pa je bil za vlogo Teda njihova prva izbira: "Veseli smo, da se nam je pridružil Matthew Perry, ki se bo zagotovo odlično odrezal pri upodobitvi kompleksnega in kontroverznega Teda Kennedyja."

Serija, ki temelji na knjigi Johna Randalla Taraborrellija z naslovom Po Camelotu: Zgodovina družine Kennedy od leta 1968 do danes, bo na male zaslone prišla čez eno leto.